Elsa Widding, del 44. IPCC ändrar kartan när verkligheten inte stämmer

KLIMATET. Elsa Widding är civilingenjör från Chalmers i Göteborg och har arbetat i energibranschen under 25 år, bland annat för tre av de fyra största energibolagen i Norden. Då hon arbetade på Näringsdepartementet blev hon känd som Sveriges bråkigaste kvinna – hon försökte nämligen stoppa Nuon-affären, statens största och sämsta affär genom tiderna. Tyvärr misslyckades Widding och det kostade svenska skattebetalare minst 50 miljarder kronor.

Elsa Widding, Klimatupplysningen

Idag arbetar Elsa i sitt eget konsultbolag Elsa Widding AB med klimatfrågan och strävar efter en klimatdebatt baserad på saklighet och vetenskap istället för alarmism och känslor.

– Klimatfrågan har utvecklats till en mångmiljardindustri. De alarmistiska budskapen som framförs av media är kraftigt vilseledande mot både beslutsfattare och allmänhet. Det har gått så långt att frågan knappt tål att debatteras, skriver Elsa Widding i förordet till sin bok Klimatkarusellen – vilka frågor kan besvaras?

Elsa Widding 44. Bromsa paniken och avslöja “Fake news”

Om Elsa Widding på bloggen…

Klimatkarusellen med flera av Widdings videor

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Elsa Widding, del 44. IPCC ändrar kartan när verkligheten inte stämmer

 1. Jag är 73 år. Det är skönt att man har haft sin peak. Dumheten breder ut sig. Jag undrar bara hur Rockefeller och co har tänkt sig fortsättningen . Jag har i alla fall investerat i African Oil.

 2. Det finns otaliga miljarder att tjäna för helskumma personer i kulisserna, med att hysteriskt lura skjortan av länder och folk (alltså okunniga politiker)
  så tappar varenda mäniska fotfästet och kan inte läsa av fakta baserad info som finns ganska väl dokumenterad långt tillbaks som romartiden.
  Fortfarande förstår man inte varför den som har råd att köpa en elbil, som kostar typ 1 Kr milen skall få upp till 70 000 i bidrag ??
  (där finns ju redan förtjänsten för både bilköparen och utsläppen.)
  vore det inte bättre med det omvända den som inte har råd att byta upp sig från ett gammalt vrak får den ersättningen så man höjer kvaliten på den samlade bil parken.

 3. Deras beteende börjar att verka som ren hysteri, men propagandakanalerna ställer villigt upp och sänder ut deras skräckpropaganda!

  30

Kommentera