Stäng

6 reaktioner på “4 Skjutningar — Är På Semester

 1. Riksdagens ledamöter är i tjänst 365 dagar utom skottår då det är 366.

  Men det gäller naturligtvis ej ministrar!

  Skit detsamma vi märker ingen skillnad.

  32
 2. Ja om myndigheterna sköter om att massinvandringen fortgår behöver ministern inte lyfta ett finger. Åtföljs inte uppdragen till myndigheterna av regler och bestämmelser då kör tydligen landet i diket, så det stänker om det. Är det inte dags för nya kompetenta ledare med ansvarskänsla för Sverige och dess medborgare att få prova förtroendet att ratta upp Sverige på tryggare vägar och gator igen. Det krävs inte så svåra åtgärder för att dra upp landet ur det skenande vansinnet. Det är inte nådigt av regeringen att belasta svenskarna med så stora skattekostnader, som invandringen drar utan att låta befolkningen rösta om det. Att det inte blir bakslag för de riksdagspartier, som i princip konfiskerar svenskarnas skatter och välfärd för invandringen det är nästan obegripligt. Utbrett valfusk kan vara en förklaring eftersom det skulle vara så enkelt med det uråldriga valsystemet. Det är så beroende av ofta jäviga valarbetare. Ibland undrar jag om det går att, som svensk söka asyl i Sverige efter att ha slängt alla identitetshandlingar och göra det flera gånger för att få flera identiteter. Jag önskade att någon provade praktiskt i undersökande syfte.

  25
 3. Kan man hoppas på några ryska grodmän som simmat fel och intar tomten? Så mållgan har kommit upp sig så pass att han kvalificerat sig för ett sommarställe bland S-adeln, trots att strumplästen sitter så pass nära flinten.

  29
  1
 4. Så är det i det Sossemyglande bidragspartiet. Nu blir det ju i och för sig inte mer gjort av att mållgan är på jobbet, maken till slöfock får man leta efter

  53
  1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: