Stäng

Vårbynätverket och Annie Lööf har ett gemensamt: Sverige behöver dem inte!

INSÄNDARE. De invandringsförespråkande partierna har ingenting förstått, de är av den bestämda uppfattningen att vi bara behöver fläska upp ytterligare några skattemiljarder till dem ”utsatta” förortsgetton som dem själva har skapat så kommer allt att bli bra!
Detta kan bara kommenteras med att: Det räcker nu, sluta att slänga våra skattemedel i förorternas slukhål!


Lägg ner massinvandringen, slopa asylrätten och sätt igång att utvisa kriminella invandrare som vägrar att fungera på våra breddgrader och i vårt samhälle!

Rättegången mot det så kallade ”Vårbynätverket” resulterade totalt i 147 fängelseår, vilket innebär 365 dagar och 3 200 kronor per dygn, totalkostnad 172 miljoner kronor!
Detta avser bara kostnaden för ”Vårbynätverkets” kriminalvård och fängelsevistelse.
Lägg till offers lidande och kostnader, vidare tillkommer kostnaderna för polisinsatser, utredningar, rättegångar, domstolar, advokater, försäkringbolag samt alla typer av bidrag och ”samhällssatsningar” som dessa importerade kriminella element har fått ta del av!

Enligt svensk media så är dock inte detta problemet, för enligt våra värdegrundsskadade journalister så är Ulf Kristerssons (M) uttalande om att: -Invandringen har blivit en belastning det absolut värsta av alltihop!?

Att vissa mindre begåvade personer ser det så beror på att det i det Svenska politiskt korrekta klimatet sedan länge har funnits en oskriven regel som säger att: Det som inte nämns eller man inte pratar om det existerar inte, och det som inte existerar kan ju omöjligt vara ett problem, eller förlåt utmaning som behöver lösas!

Justitieminister Morgan Johansson är en annan som med sin blotta existens skapar utmaningar och problem, detta är han själv dock lyckligt ovetande om!

För när han på nätet går ut och beklagar sig över den ”Annie Lööf-kritiska” krönika som publicerades av tidskriften Focus så glömmer han en liten detalj.

Morgan lägger ut följande text: -”Har nu läst den omtalade hatkrönikan om Annie Lööf, som jag emellertid inte tänker länka till.
Men det måste vara en av dem mest omdömeslösa texterna om en svensk politiker sedan Gunnar Unger drog igång Palmehatet på 1950-talet!”

Intressant att just Socialdemokraterna går ut och spelar upprörda och framställer sig som företrädare för de ”goda” i den politiska debatten!
För är det inte just Socialdemokraterna med bland andra Morgan själv som i evigheter har kallat Jimmie Åkesson för främlingsfientlig, rasist, nazist, och fascist med mera?
Är det inte Socialdemokraterna som har pekat ut Sverigedemokraterna som ”sminkade grisar”, är det inte samma S som har påstått att SD är ett hot mot demokratin trots att det nu är Stefan Löfven som likt Lukashenko och Putin vägrar att släppa ifrån sig makten?

Det är med andra ord Morgan och hans socialdemokrater som är grundarkitekterna till det debattklimat som nu råder!

Sen är det ju faktiskt som så att om en politiker som Centerpartiets Annie Lööf inför väljarna ständigt blinkar åt höger men envisas med att hela tiden svänga åt vänster får räkna med kritik.
Personligen så förstår jag inte varför vissa ser kritiken mot Lööf som ”hat”!?
Sedan när finns det en regel som säger att just politiker till skillnad från företagare och affärsmän kan bryta mot ingångna avtal och helt ostraffat förväntas komma undan med dem samma?

Inom alla religioner så ses just löftesbrytare och förrädare som mindre värda!
I det berömda verket ”Den gudomliga komedin” beskriver Dante sin resa genom helvetet, skärselden och slutligen paradiset.
I helvetets 8:e krets straffas bedragare, dem begravs då med huvudet nedåt medan lågor slickas dess fötter!
I den 9:e kretsen straffas förrädare genom att frysas fast i en gigantisk sjö av is, bland dem finns Judas.
I denna krets residerar Lucifer själv!

Och som sagt, inför valet 2018 så påstod sig Annie Lööf vilja se en borgerlig statsminister, detta för att sedan aktivt ge sitt stöd för en socialistisk i form av Stefan Löfven!
-Vad om inte en bedragare och förrädare är man då?
I övrigt så är man sedan inte så lite naiv om man tror att väljarna och ( viss media ) oavkortat utan spott och spe ska komma att acceptera detta svek!

Johnny Hornbrink , Sverigedemokraterna

Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Vårbynätverket och Annie Lööf har ett gemensamt: Sverige behöver dem inte!

 1. På tal om Morgans indignation, vi får ju räkna med att han har skaffat sig
  ett nytt huskors som troligen lägger ut kursen även för Morgan, han vågar
  inte opponera mot hennes order, det är därför han anlagt en stöddigare attityd!

  Sen har det varit en nästan Annie Lööf fri sommar, har vare sig sett eller hört henne?
  Skööönt!

  24
 2. Lööf representerar, med sina påståenden i SVT Agenda häromåret att Sverige kan ta emot 30 miljoner invandrare, en stor del av de unga svenska kvinnorna med deras totala brist på konsekvenstänkande, när de häver ur sig att detta land kan ta emot i stort sett hur många utlänningar som helst, bara för att vi måste vara ”snälla” och hjälpa dem här på plats och inte i deras hemländer.

  30
 3. Det var en dålig insändare, utnämner folk till förrädare bara för att de har en annan åsikt än en själv. Parlamentarismen fungerar så i ett läge då inget parti har majoritet, det gäller att kompromissa.
  Partierna har många gemensamma åsikter där de tillsammans skiljer sig från MP. De borde försöka tillsammans hitta en lösning att runda MP, det är min åsikt.

  7
  10
  1. Rädd! Du måste precisera, var Hornbrinks inlaga dålig, eller var det krönikan om ålen från Maramö, som vi inte kan läsa här problemet?
   Vi måste ha någorlunda bra fakta för kunna bedöma bra eller dåligt, du kanske tycker Maramöålen var ärlig och hederlig då hon sa en sak men gjorde en annan.
   Hornbrink skriver citat ”inför valet 2018 så påstod sig Annie Lööf vilja se en borgerlig statsminister, detta för att sedan aktivt ge sitt stöd för en socialistisk i form av Stefan Löfven!”

   1. Grebom
    Lööf är inte min favorit hon är ju nästan en libertian.
    Nej jag tyckte att insändaren var slarvig och tendesiös och överdriven. Svenskan var inte bra, även om det inte gör så mycket man förstod ju ändå, men att tex skriva dem istället för de, visar väl att det är en ung grabb.
    Han verkar inte förstå hur ett parlament fungerar, efter valet när man vet hur många röster partierna fått, kan man ta ställning till samarbete. Hade gamla alliansen fått majoritet, så skulle hon nog handlat annorlunda.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: