Tiderna Förändras

Idag kan en ”ouppfostrad invandrare” bete sig nästan hur som helst mot den Svenska Polisen, utan påföljd. Klippet är från: Nerikes Allehanda 1882. LÄNK

Eder FjärranÖsternredaktör, drar sig till minnes att vänster gängen som på olika sätt demonstrerade mot ”Vietnam kriget” omnämnde Poliserna som ”BATONGARBETARE”! Dax att plocka fram batongen igen ??

5 thoughts on “Tiderna Förändras

 1. Alla utvisade måste personligen uppsöka sitt hemlands konsulat för personkontroll för personbevis och utresa-handlingar.

  Afghanistan vägrar inte alls att ta emot sina medborgare men de kan naturligtvis inte, utfärda Tazkera och utresehandlingar till iranier och
  över 98% afghaner – är iranier!

  Afghanistan vare sig får eller kan ta emot iranier som i Sverige falskt uppgett att de är afghaner.

  12
 2. Kommer ihåg på 90-talet när socialister och annat löst folk löpte amok på gatorna. Efter en stund kom piketens skåpbilar och de gick helt sonika in i grupperna och plockade med sig de som identifierats som ledarna för upploppen.
  Dessa togs till skåpbilarna där förövarna slängdes in på golvet, sedan gick piketen in och de åkte iväg. Senare dyker dessa ledande personer upp igen, fan så mycket spakare. ömmare och lugnare. Det blev ofta inte åtal på grund av detta men det blev inte heller fler upplopp. Antar att dessa ”ledare” fick en skarp tillsägelse.

  Men det är klart, det var på den tiden när mord hade runt 90% uppklarningskvot med mera och polisen faktiskt var poliser och inte socialarbetare som skulle förstå de kriminella.

  10 år senare när jag pratade med en polis i Göteborg fick jag veta att de har order att inte lägga sig i allt för ofta när kulturberikarna håller på och härjar på gatorna. Istället står de avvaktande.
  Ok, sa jag, men vad skulle ni göra om det kommer ett gäng svenskar som tröttnat på dem? Då ingriper vi, svarade polisen.

  42
 3. Vi har svårigheter att utvisa p.g.a. att vi inte tänker så som de länder vi ska utvisa till.
  Myndigheterna måste samarbeta, säg att Afghanistan vägrar ta emot sina medborgare, då ska vi ge dem ett val endera tar ni emot och får fortsatt hjälp av oss via SIDA eller ni nekar och vi drar in bidraget.
  Nekar de så har vi råd att ge den som skall utvisas ett bidrag till resa och stöd till en ny början i vilket land som helst med ändelsen stan.
  Naturligtvis är personen ifråga aldrig mer välkommen till Sverige eller ännu bättre EU.

  42
 4. I dag är det tvärt om.
  Om ett gäng utländska busar blir tillrättavisade av svensk polis, så åker polisen dit för kränkning, rasism eller helt enkelt bara otillbörligt tilltalande av neger.
  Utvisa 2 millioner utlänningar OMGÅENDE!

  75

Kommentera