Sverige behöver en asylpaus – omedelbart

MIGRATION. Tills Sverige fått sina migrationsrelaterade problem under kontroll kan vi inte ödsla tid och pengar på att ta hit individer som hotar vår frihet, jämlikhet och trygghet, skriver Filip Haugland (KD), på Göteborgs-Posten.

Filip Haugland KD Twitter

Så ser vi det igen. Horder av människor, mestadels unga män, som rör sig mot Europa. Säkerhetsläget i Afghanistan ligger bakom. 2015 fladdrar förbi. 2015, året då Sverige tog emot flest migranter per capita i Europa. Men Sverige kan inte fortsätta vara hela världens samvete. Gängkriminalitetens, hedersvåldets och islamismens lavinartade utbredning borde ha lärt oss vår läxa. Den läxan lär oss att det inte går längre, att vi inte klarar mer. Den läxan lär oss att vi behöver en asylpaus. Och det på studs.

Gängkriminaliteten, hedersvåldet och islamismen är vår tids stora farsoter. Om detta vittnar skjutningarna, sprängningarna och avrättningarna. Om detta vittnar barn- och tvångsäktenskapen, moralpoliserna och oskuldsoperationerna. Om detta vittnar hatpredikanterna, judehatarna och självmordsbombarna.

Dessa farsoter drabbar framför allt våra medmänniskor i de särskilt utsatta områdena. Det vill säga alla de hederliga medborgare som inget hellre önskar än att jobba, göra rätt för sig och leva sina liv i fred och frihet. På så vis gör gängkriminaliteten, hedersvåldet och islamismen dessa områden än mer utsatta – än mer marginaliserade. Det är en farligt ond cirkel som snarast måste brytas.

Läs vidare på Göteborgs-Posten…

-Pettersson säger att Filip Haugland, som är riksdagskandidat för KD till valet 2022, säger självklarheter. För inte så länge sedan var det omöjligt att säga utan att bli kallad rasist-nazist-fascist eller något ännu värre, men det räcker inte med asylstopp, vi behöver återvandring och utvisningar.

Annie Lööf (C) känner förakt när Jimmie Åkesson (SD) tar upp kulturbelastningarna, men hon verkar inte känna något för alla offer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Sverige behöver en asylpaus – omedelbart

 1. Med ett moratorium så blir vi ändå demografiskt överkörda och förlorar vårt land. En massiv återvandrig måste till och den måste innefatta även de som allt för lättvindigt fått medborgarskap och är födda här. Hårt och och orättvist? Kanske men nödvändigt.

 2. Vi vanliga konservativa svenskar har fattat baksidorna med migrationen länge. Lär istället Löfven och dom andra vänsteridioterna läxan istället.

  14
 3. Hade det varit möjligt med en asylpaus i Sverige så hade det självklart ägt rum för flera år sedan när katastrofen var ett faktum.

  10
 4. Hej ANNIE här.
  Om ni undrar var jag är så är jag och provbor där vi ska bo efter nästa val .
  På den politiska SOPTIPPEN .
  Jättefint . Å Stefan och Bolund och Stenevi , får åxå en fin lya .
  Tensta/Rinkeby kallas det i folkmun .
  Det blir lite varmt med skyddsväst, men det behövs här .
  Å gärna en hjälm .
  Nä nu hinner jag inte skjiva mer , ska me’ flickorna till skytteklubben å träna .
  Hej då .

  29
 5. En desertör i Sverige straffas hårt –
  – men inte dessa ”stackars ensamkommande barn” !

  21
 6. Ja, alla ”ensamkommande” ynglingar i värnpliktig ålder
  borde åka hem och försvara sitt land och sina anhöriga !

  Det är inte vår plikt att göra det !

  Vilken nytta ska de göra i Vårt Fosterland när de redan visat
  att de inte kan uppfylla sina skyldigheter i sitt hemland ?

  36
 7. Vi måste ha lika många afghaner i Sverige som IS har i Afghanistan. Beväpna afghanerna i Sverige och skicka tillbaka dom att försvara sitt land. Annars blir det ingen ordning.

  22
  4
  • – men ”olof.p”!
   vapen kan de ta från talibanerna !

   Om de själva är muslimer så hjälper väl alla’ dem att ta tillbaks
   sitt hemland ?

   – eller fungerar inte fantasivärlden så ?

   13
   3
 8. Hörde på Radion att Afghans regering vädjar Civila ställa upp i Kriget Vi har väl en hel del som bör återvända och kriga för sitt land dom ynkryggarna

  58

Kommentera