Polisen söker dräng för grov misshandel med kniv

BROTTSLIGHET. Köpenhamns västra regionpolis söker 16-åriga Sekeria Abdi Musse Elmi, eftersom han tros ha koppling till en knivattack på tisdagen. Det uppger polisdistriktet i ett pressmeddelande.

Sekeria Abdi Musse Elmi. Bild: Köpenhamnspolisen

Överfallet skedde på Høje Taastrup station, där en 22-årig man blev knivhuggen flera gånger med en kniv. Det är polisens antagande att Sekeria Abdi Musse Elmi står bakom attacken.

 • Vi letar efter honom, men trots det flitiga sökandet har vi ännu inte gripit honom. Därför ber vi nu allmänheten om hjälp att hitta honom, och om någon ser honom eller vet var han bor, vänligen kontakta närmaste polis. Jag skulle också vilja uppmuntra honom att själv kontakta polisen, säger poliskommissarie Ole Nielsen, Köpenhamns västra regionpolis.

Sekeria Abdi Musse Elmi beskrivs som 179 centimeter lång och smalt byggd. Han är från närområdet i Høje Taastrup.

Polisen tror inte att misshandeln var ett misstag. Men för närvarande kan de inte berätta mer om fallet. Köpenhamns västra regionpolis kan kontaktas dygnet runt på telefon 4386 1448.

-Pettersson undrar om någon begriper varför dansk polis har högre uppklarningsprocent än svensk polis? Dessutom tvivlar jag på att den unge mannen är från närområdet i Høje Taastrup, jag tror att Sekeria Abdi Musse Elmi hör hemma betydligt längre bort…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Polisen söker dräng för grov misshandel med kniv

 1. Det är lite kul (ej roligt) med de olika begreppsglidningarna som de germanska nordiska språken genomgått. Om man inte tar i beaktande att i svenska språket det finska låneordet poika har ersatt det tidigare ordet för en mansperson som ännu ej uppnått sin fulla utveckling skulle man kunna tro att somaliern i fråga arbetade i den agrikulturella näringssektorn. Det skulle i så fall göra honom unik beaktat folkgruppen han tillhör.

  ”Han är från närområdet i Høje Taastrup” Jag har mycket svårt att tro det. Han må vara bosatt eller uppehålla sig där men ursprunget är betydligt sydligare.

  Falska vänner bör man se upp med såväl i språket som i bekantskapskretsen. När den norska eller danska polisen säger åt dig att du ska vara rolig är det inte läge att börja dra bellmanhistorier. Själv har jag sett tilbud på Kastrup. Det var dock i taxfreebutiken så ingen kom till skada. Inte kortsiktigt i alla fall men kanske långsiktigt då det rörde sig om sprit till försäljning.

 2. Det visar sig nu att eftersom kontanterna tas bor från butikerna övergår brottslingarna till att stjäla varor.
  Då finns väl inget annat att göra, än att ta bort varorna från butiken.

  11

Kommentera