Stäng

Politiker brottsmisstänkta

POLITIK & KONSEKVENSER. I Tyskland har en åklagare startat en brottsutredning mot två tyska politiker efter sommarens kraftiga översvämningar som krävde 141 människors liv, enligt den tyska tidningen Bild. Åklagaren menar att ett regionråd och en ledamot i en lokal krisstab i delstaten Rheinland-Pfalz hade fått information om ovädret på förhand men inte fört informationen vidare till invånarna.

De båda politikerna utreds därför nu för vållande till annans död och kroppsskada genom vårdslöshet.

-Pettersson undrar om det inte går att ställa svenska politiker till svars för vållande till annans död och för att ha orsakat enorma mänskliga lidanden och ekonomiska skador.

Jag menar politikerna måste ha känt till att flyttar man Afrika och Mellanöstern till Sverige så blir Sverige som Afrika och Mellanöstern och ändå har dom inte varnat folket i Sverige för tsunamin av brottslingar de tagit hit, tvärtom dom har blåljugit och sagt att importen är nyttig och kommer att göra våra liv bättre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “Politiker brottsmisstänkta

 1. Beundransvärt att de lyckats skrapa ihop så måga idioter på samma bild
  Men det är ju inte så svårt det finns ett stort undrlag att plocka av

 2. ja om man kan göra så i tyskland då borde det gå bra i Sverige..
  och om man ser på dom dödliga sjutningarna så borde det vara åtalbart enligt svensk lag den bygger ju på tysk lagstiftning..
  problemet är väl mera det motstånd man möter av den rödgröna röran till regeringen. dör måste man rensa först

 3. Det är helt naturligt att varna allmänheten om ett aggressivt rovdjur kommit lös och rör sig på allmän plats. De är inte ute på platsen för att handla i butiker t.ex. De två mördade ( mamma och son ) på Ikea i Västerås blev utvalda för att de såg svenska ut. Men felet med asyl-sökare är att de från början ens kommit över gränsen. Sverige måste göra, som Danmark och ordna anhörig- och asylansökningarna långt bort för att undvika bidragsturister och kriminella. Men i övrigt ska all sån invandring upphöra fortast möjligt för den är inte laglig. Regeringarna och myndigheterna har visat obegriplig omdömeslöshet, som aldrig ska glömmas.

 4. Jag såg en TV-intervju med en av de båda anklagade folkvalda.
  Han påstod att han ”egentligen” inte var den ansvarige,att skicka alarmet vidare !!
  Åter är det två från den delstat (Rheinland-Pfalz) som jag åtskilliga gånger nämnt i kommentarer,som mer eller mindre styres av sina svagsinta !
  Att dessa inte kunde föreställa sig,hur dalgångarna som gengående har små åar flytande,genom sina Städer o Byar skulle kunna bilda floder,har åter med deras IQ att göra…..
  Denna politiska ledning kostade 100-talet dödsoffer,och skador i mångmiljardklassen.
  Dödsoffren kunde man förhindrat.

  10

Kommentera

%d bloggare gillar detta: