Stäng

Funktionsnedsatt kvinna gruppvåldtagen av afghaner, åklagaren yrkar på livstids utvisning

VÅLDSVÅGEN. Tre unga invandrarmän åtalas för grov våldtäkt mot en kvinna, vars funktionsnedsättning gör att hon intellektuellt befinner sig på ett barns nivå. Männen våldtog bland annat kvinnan med en flaska när de spelade ”sanning eller konsekvens”, enligt åtalet, rapporterar Expressen.

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

Våldtäkten fullföljdes, medan ”pojkvännen” och den andra kompisen höll fast kvinnan, och upprepades sedan på ett annat sätt.

Den unga kvinnan har en funktionsnedsättning som, enligt ett läkarutlåtande, gör att hon fungerar på ett barns intellektuella nivå. Åklagaren har yrkat på livstids utvisning för de tre männen.

-Pettersson säger att om inte männen går att utvisa eller om dom vägrar åka hem så borde vi kalla in Anders Gustaf Dalman…

Enligt Attunda tingsrätt mål nummer B 4551-21, är de misstänkta:

 • Abul Fazl Yaqubi, född 2000
 • Esmaili Jawid, född 1999
 • Shokrallah Shahad, född 2002

Alla tre har tolkbehov på dari och är medborgare i Afghanistan

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Funktionsnedsatt kvinna gruppvåldtagen av afghaner, åklagaren yrkar på livstids utvisning

 1. Tror någon att rätten går på åklagarens linje?

  En velig domare och tre nämndemän från C, MP och L anser inte att vi inte har råd att förlora tre av Steffes gunstlingar.

  25
  1. Var hon på fel plats vid fel tillfälle ? Det brukar ju låta så nuförtiden när våldsdåd ska förklaras och förringas….Våldtäkter,mord,skjutningar varje dag.Tack för berikningen av alla j_a missdådare som vi har runt omkring oss nuförtiden.

   26
 2. Tipsa de vidriga förövarna innan de åker hem, att de kan hitta fler funktionsnedsatta runt och omkring regerigshuset också, som de kan förgripa sig på.

  27
 3. Dessa vidriga typer är fan inte människor utan odjur, odjur brukar man utrota
  kalla in Anticemex, dom är bra på skadedjur, beträffande kvinnans intellekt,
  dessa typers intellekt kan inte vara högre, men det rör sig förmodligen om ren ondska!

  51

Kommentera

%d bloggare gillar detta: