Perversa veckan har börjat

INRIKES. I går började Perversa veckan, som officiellt kallas Stockholms Pride 2021 och pågår 2-8 augusti. Några kanske tycker det är hårt att kalla den perversa veckan men jag tycker det är riktigt efter att ha tittat i programmet.

Vad tror ni händer om någon byter ut texten till ”Hata svarta fattiga homosexuella män”.

Några programpunkter:

 • Wish Stockholm – separatistisk BDSM
 • SLM och läderkulturens historia i Sverige
 • Impact play – att tillfoga smärta för njutning
 • BDSM, sexualitet och normkritik
 • Rep & lek, närhet och smärta

Föreningen Stockholm Pride är öppen för alla som delar Prides värderingar.

-Pettersson undrar hur Sveriges regering, Försvarsmakt och Poliskår kan ha samarbete med denna förening. Hur kan de erhålla skattebidrag.

I Sveriges grundlag står: ”Den offentliga makten ska utövas med respekt för alla människors lika värde och för den enskilda människans frihet och värdighet.”

Regeringsformen 1 Kap 2 §. Vi har en flagga för detta och behöver inte ha den regnbågsfärgade. Pride är fria att använda den och betala för sina ”nöjen” själva och privat. Det offentliga Sverige borde hålla sig långt, långt borta…

Ovanstående flagga borde räcka åt försvarsmakten, jämför med den nedan. Bild: Okänd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Bedrövlig annons från Försvarsmakten. Försvaret ska försvara Sverige och alla svenskar och de symboliseras av Svenska flaggan som är blå med ett gult kors på. Nu har vårt ett tioårigt samarbete med Priderörelsen som finansieras med skattemedel.

Försvarsmakten satsar 700.000 kronor exklusive moms, 875.000 inklusive moms på pridereklamen.

22 thoughts on “Perversa veckan har börjat

 1. En Försvarsmakt som inte vet att en dekorerad flagga fäst vid stång benämnes fana är signifikativt för det Sverige som omdanats till Absurdistan.

  12
 2. Som vanligt är det minoriteten som bestämmer det nya normala
  Har man inte lägningen att sympatisera och var med i pride cirkusen är man inte värd något alls och får heller inga bidrag att festa upp via komunerna
  Sorgligt !
  Vart tog alla mäniskors lika värde vägen ???

  ser man på riksdagen är det minoritetspartiet MP som talar om och styr
  Och det är numera samma som lag.??

  13
 3. De borde vara glada åt de rikas rikedomar för det har förmodligen överlag genererat stora pengar till statskassan och verkat för att många i Sverige lever ganska bra. Ja, vad vet man. Det är inga direkta kärleksbudskap de demonstrerar: ”HATA VITA RIKA STRAIGHTA MÄN”. Jag trodde det var förbjudet att uppmana till att hata folk för att de har viss hudfärg. Märkligt att grupperingar uppmanar till hat och visar förakt. Vi behöver ny regering, som kan bygga ett rättssäkert Sverigevänligt samhälle med lagom politisk idealism, utvisning av importerade kriminella, upprättelse av fattiga pensionärer som jobbat i årtionden, lagning av välfärden och sänkning till rimliga skatter.

  33
 4. Min bror som är bög, hatar det pride och regnbågsflaggan blivit. Pride borde avmonetariseras och marginaliseras enligt honom då det inte längre står för vad det en gång var tänkt. Att försvarsmakten har gått på lögnen oroar mig djupt precis som jag oroar mig för Sveriges framtid. Den dagen ”det sovande folket” vaknar, då kan det vara försent. Återinför tjänstemanna ansvar inför lagen, polis och försvarsmakt måste se till lagen och rikets bästa. Rättsväsendet måste rensas från politisering.

  44
  1
  • Tjänstemannaansvar finns i lagen sedan 1989.
   Kallas Tjänstefel och står i BrB Kap 20
   Korruption är orsaken till att lagen sällan används.
   Tomas.
   Pappa till Fallet Axel.

   30
 5. Jag blir kränkt av dessa ”soldater” som håller flaggan. Det fattades bara att dom står på knä också!

  40
 6. Håller fullständigt med Pettersson, skiten ska bort på en gång.
  Brukar ifrågasätta de som stödjer skiten med att ta fram sådant som finns på nätet gällande pride, rsfl och rfsu, när de förstå vad skiten går ut på så har de helt annan inställning framför allt om de har barn.

  42
 7. För övrigt borde den som har manipulerat bilden veta att det är en fana och inte en flagga. Så du anonyme Okänd gör om gör rätt.

  13
  • Precis.
   Att försvarsmakten skrev fel i annonsen var säkert en medveten protest mot dumheterna de tvingas göra för nuvarande regimen.

   20
   • Jag skrev så här:

    ”För övrigt borde den som har manipulerat bilden veta att det är en fana och inte en flagga.”

    Jag skrev inte ett ord om försvarsmakten. Det är den manipulerade bilden jag har synpunkter på. Det okände konstnären verkar inte känna till skillnaden mellan flagga och fana.

    Läs vad jag har skrivit en gång till.

 8. Stenbock är tacksam att inte kunna tyda alla deras bokstavsrader….
  I övrigt instämmer jag med ”Dissidentens” ord.Varför stängde man ner Dårhusen,och låter idioterna gå fria ute på gator o. torg ?

  39
 9. Den svenska flaggan kan representera allt vad prideflaggan står för.
  Bränn upp bögsymbolen !
  Vi behöver inte komplettera eller ersätta den svenska flaggan !
  Se för fan till att ersätta prideflaggan helt och hållet.
  Svea rikes nationella symbol skall vara den enda flagga som förenar oss !

  59
 10. Men…herr Pettersson, borde inte din fråga varit” vad hade hänt om det stod hata svarta fattiga homosexuella kvinnor”? För motsatsen till man är väl kvinna? 🤔( i dagens värld kan det ju iofs diskuteras…)

  37
 11. Det är inte konstigt att övergrepp på barn och andra onormala beteenden ökar. Bögar gifter sig och kan adoptera barn. Det är inte naturens mening. Om det varit det hade två av samma kön kunnat få barn på vanligt sätt. Det finns bara två kön – man och kvinna. Att byta kön leder till problem resten av livet. Jag vill kalla detta för ONORMALA VECKAN. Polen och Ungern har helt rätt i denna frågan

  80
 12. Kan garantera att det i huvudsak är vita straighta män som betalar för ”kalaset”. Rika som fattiga.

  72
 13. Vi skulle inte ha stängt mentalsjukhusen. Vissa perversiteter kan botas med straffarbete. Mogge får tillsätta en utredning!

  69

Kommentera