Oxfilétjuv på Hemköp i Nyköping

Hemköp Spelhagen i Nyköping

Jaha, då var det dags igen… Jag förstår att du är sugen på oxfilé, jag gillar det också. Dock hoppas jag du inte tänkte äta allt själv, tänk på att det är bra med varierad kost.

Tänker också att det är bra att du tar hjälp av någon som förklarar att vi betalar för varorna. Du är välkommen in så kan jag ta mig tid att visa hur det går till på plats. Toppen att du har lärt dig ta på dig munskydd iaf, sist vi var i rätten så klarade han sig på just det. Får se om du har samma tur. Om inte du vill ge dig till känna så har du säkert nån annan som kan ditt namn. Eftersom du cyklade till och från butiken så borde det inte bli så svårt. Tipsa 11414 eller kontakta butiken. Trevlig kväll!

Oxfilétjuv på Hemköp, Spelhagen i Nyköping.

Hemköp hemsida på Facebook

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Oxfilétjuv på Hemköp i Nyköping

  1. ja det var en intressant bild.. ja studerade den noga men var finns dom där oxs filerna? ja ser dom inte på bilden.dom verkar inte finnas i korgen och han verkar inte ha dom på sig.han är ju ganska lätt kläd och hans korg är ju nästan tom..
    är du däker på att det är rätt foto . eller kan det vara någon som smitit från den obligatoriska p avgiften på 450 son vaktbolage vill ha

Kommentera