Besynnerligt

Landet Sverige slutar aldrig förvåna och det känns allt mer besynnerligt att vittna skådespelet.

Vi ska betala allt fler och högre skatter för att människor som enligt alla gällande regler befinner sig illegalt i Sverige, ska få gratis vård.

Vi ska jobba allt längre upp i åldern, så att människor som inte jobbar ska få en dräglig pension.

Äldre människor i behov av vård kallas rasister, till och med av vår statsminister, samtidigt som etniska minoriteter får hela äldreboenden för sig själva, vårdade av personer från samma etniska minoritet.

Ordet “svartskalle” kan rendera dig en polisanmälan och du kan bli av med både jobb och uppdrag. Ordet “svennehora” är däremot ett uttryck för andras kultur.

När kvinnliga idrottare uppträder i bikini rasar det moraliska Sverige, men när kvinnor av religiösa och kulturella skäl tvingas uppträda i heltäckande dräkter talas det om förståelse.

När vanliga medborgare opponerar sig över det som sker och hur landet Sverige snabbt förändras, möts man med avsky och får det ena epitetet efter det andra kastat efter sig.

Sedan undrar etablissemanget varför det finns svenskar som är förbannade.

Är det inte besynnerligt så säg?

7 thoughts on “Besynnerligt

 1. Angående “vanliga medborgare”. Ja, många i Sverige klagar grovt på varandra, vissa kallas rasister andra landsförädare och ännu värre uttryck.
  Här har man vankat omkring nästan ett helt liv och trott att vi var ett trevligt folk som inte for ut med oförskämdheter i vanliga diskussioner men så kom internet och visade oss hur vi är.

  2
  6
 2. Jag tror att den mannen börjar inse att han inte kommer att styra landet
  efter September 22, och visar nu att han och Morgan är samma sorts skitstövlar
  som båda saknar all slags hyfs!

  20
 3. En annan sak.Om en äldre svensk man är med en
  ung flicka då är det så klart pedofili.Men om en gammal arab är med ung flicka då säger man att det är kultur.

  35
 4. Tack Stefan K: Det är dags att sluta med röstning på partier, och det bör endast vara personvalsröstning. Sedan ska rösterna räknas och partitillhörighet ska avgöra vilket parti som ska få makten! Idag är det partierna själva som avgör vilka som ska representera partiet. Detta har medfört en stor andel “relationskorruption”, samt att det medfört att de sämsta av de sämre får styra vårt land? Besynnerligt – ja det är det – men det är tydligen så vi vill ha det!

  32
 5. “bikini”. Nej, så var det inte. Reaktionen var på att de inte fick ha kortbyxor.

  6
  8

Kommentera