11 thoughts on “Dagens Muhamedanska Gentlemän

 1. Vilken tur att Sverige inte vill att sådana män kommer till Sverige. Visserligen är det många kvinnor som får flyglektioner från balkongen och blir misshandlade i hemmet. Men det är ju bara rasistiska vita män som gör sådant säger våra goda. Här är det bara krigsflyktingar från dom små byarna som är välkomna.

  10
 2. Själv tycker jag att SVT verkar som en svår sjukdom med sin enögdhet.
  Såg aktuellt 18 man tror sig att få nyheter om vad som hänt i Sverige,
  oh nej, långa enformiga reportage om någon demonstration i Tunisien???
  Vad rör det oss? Hela Mellan östern är bara problem ? Problem där och
  problem här!

  32
  1
 3. Kommer aldrig att visas i SVT!

  Såg igår SVT Rapport ett inslag där man hävdar att högerextremism flödar i en sådan omfattning på alternativa sajter att Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI), knappt hinner med. I inslaget intervjuades FOI:s forskningsledare Lisa Kaati, som kartlagt ”våldsbejakande högerextremism” och som anser att man kan radikaliseras om man besöker sajterna. Samnytt skriver också om detta och att FOI och Kaati tidigare studerat deras läsare och registrerat vad som skrivs i kommentarsfälten, med förslag om att rikta åtgärder mot dem som anses ha ”en fördomsfull personlighet”.
  ”Statstelevisionen varnar för högerextremism på nätet”:
  https://samnytt.se/statstelevisionen-varnar-for-hogerextremism-pa-natet/

  Och i Det Goda Samhället skriver Bitte Assarmo att Public Service tonar ner allvaret i polisen Nadim Ghazales twittrande, där han t.ex.menar att Israel är ”mänsklig cancer” och att svenskar som gillar tysk fotboll är”rasistsvin”, osv.
  Bitte Assarmo, citat: ”Jag rycker för det mesta på axlarna åt public service och deras uppenbara partiskhet, eftersom den ju är lika självklar som att solen går upp i öst och ner i väst, Assarmo menar att Sveriges Radio P4:s artikel ”bara syftar till att bagatellisera Ghazales övertramp och försöka få kritikerna att verka hatiska och småsinta. Redan artikelrubriken säger allt: ”Sverigedemokrat kritiserar Ghazales twittrande”. Sverigedemokrat? I singular? Som om det bara vore en enda person som är kritisk – och dessutom en sverigedemokrat, bläää! … av någon anledning tycks man anse att det bästa för allmänheten är att tona ner Ghazales övertramp och försöka få kritiken mot honom att framstå som ”hat”.
  Bitte Assarmo om Public Service:
  https://detgodasamhallet.com/2021/07/25/bitte-assarmo-public-service-tonar-ner-allvaret-i-nadim-ghazales-twittrande/#more-47083

  24
  1
 4. Snart är det här, allt i enlighet PK’s oresonliga rättvisa/ blindhet eller brist på konsekvens tänk.

  26
  1
 5. Skulle gärna se de svenska kvinnor som inte fördömmer den kulturen, på PRAO besök i valfritt islamiskt land.

  43
 6. Vänstern är ganska bra på att glorifiera sånt här, jag skulle faktiskt vilja veta hur denna vänsterrörelse försvarar spöstraff för kvinnor.
  Tidigare hyllade ju samma vänster kommunist-diktatur vilket man motiverade med att det var för att man står för medmänsklighet, solidaritet och rättvisa. En ideologi man antagligen hyllar än idag.
  Dagens vänster kanske menar att spöstraff är någon form av medmänsklighet. Jag har aldrig förstått mig på dom.

  39
  1
 7. Några uttalande från gdrun schyman ich Fi? denna stenålders kultur vill vissa ha i Sverige? vi slutade väl bränna häxor på 1500 talet?

  41

Kommentera