Det politiskt korrekta etablissemangets värdegrund är en gåta!

INSÄNDARE. När invandrares barn skjuts i våra förorter och moderaterna anklagar socialdemokraterna och regeringen för samhällets förfall så kontrar justitieminister Morgan Johansson med att: Man inte ska göra politik av saken!

Steget Efter

Men på årsdagen av de skjutna barnen på Utöja så inträffar det motsatta, då är det plötsligt en väldigt ”politisk sak”! Varför passar det att koppla vissa skjutningar till politiken medan andra inte passar in i detta fack?

Vän av ordningen kan ju försvara detta med att på Utöja sköts 69 personer ihjäl, främst ungdomar.
Men i Flemingsberg så skottskadades ”bara” två barn!

Visst helt sant, men man kan ju även vända på det och se det som så att vi i Sverige varje år drabbas av ett ”Utöja” då antalet ihjälskjutna ungdomar här årligen vida överstiger dem som mördades av Breivik för tio år sedan.
Så varför ska vi då inte här se detta som en ”politisk sak”?

Den enda rimliga förklaringen till detta är att etablissemanget ser mellan fingrarna när invandrare mördas eller är gärningsmännen bakom det dödliga våldet, vilket oftast är fallet här hemma!

Detta samtidigt som vår korrekta elit upprörs över ”vita” eller ”fina” offer.
Vad menar jag då med ”fina offer”?
Klämtar det möjligen en klocka om jag nämner ”Me too”?

Plötsligt så blev våldtäkter och sexuella övergrepp en väldigt allvarlig sak för det politiskt korrekta etablissemanget, mediala kändisar och företagare hängdes ut så det stod härliga till, för nu var det ju dem fina och kända kvinnorna som hade drabbats av ”ofrivillig sex”.
Det stannade i princip alltid vid just detta, ”tafsande och ofrivillig sex”.

Allvarligt i sak men ingenting i jämförelse med alla dem gruppvåldtäkter och andra brutala våldtäkter där vanliga svenska kvinnor blivit halvt ihjälslagna, i vissa fall mördade.
Detta var och är dock inget som passar in i Sverigebilden för vår vänsterorienterade och regeringsstöttande media, signalement och etnicitet på dessa gärningsmän lyser ständigt med sin frånvaro i ”gammelmedia”.

Orsaken till det är som sagt att såväl offret som gärningsmannen är ”fel”!
Offret är fel för att det är en vanlig svensk kvinna utan kopplingar till samhällseliten, och gärningsmannen är fel för att han inte är en vit svensk man och därför håller media precis som polisen inne med signalementet på denna typ av brottsling!
För vem vill vara den första som ger SD rätt och därmed spär på ”främlingsfientligheten i vårt land?

För här i Sverige så gäller regeln att man alltid måste ta parti för och försvara minoriteter oavsett vad det handlar om.
När det gäller det politiskt korrekta etablissemanget så måste man ju bara stötta den våldsbejakande vänsterorganisationen BLM ( black life matter ), för vem vill avvika från det som krävs för att få sitta med i morgonsofforna på TV?
Vem vågar ifrågasätta när det politiskt korrekta etablissemanget kan frysa ut dig från dem fina salongerna och göra dig arbetslös om du tycker eller tar parti för ”fel sida”?

Färgade eller invandrare som offer är bara viktiga när dem drabbas av något som vi ”vita” kan sägas vara orsaken till, detta behöver tvunget inte handla om rent våld utan här passar även ”kränkningar” så som indragna bidragsutbetalningar eller tillsägelser för ordningsstörningar in.
Invandrare får inte tillrättavisas eller förmanas av oss ”vita” för då är det rasism, och så här håller det på.

I media så får vi ofta höra att det är viktigt med mångfald varpå organisationer, idrottsföreningar, styrelser med flera kan anklagas för just bristen på det samma!
Det är viktigt att fösa in blandande etniciteter i varje vrå, men varför mångfalden är så viktig kan ingen svara på!
Mångfalden är bara viktig för dem som gör skillnad på folk och folk, och så länge ”mångfaldskravet” inte tvingar dem goda till att själva offra sin plats i styrelserummet till någon inkvoterad person av annan etnicitet så är ju allt i sin ordning.

Vi som inte gör skillnad på folk ser ingen som helst poäng i att ständigt hålla på att älta värdegrunder och etniciteter i tid och otid.
Annat man kan fundera över är varför regeringsföreträdarna nu en efter en går ut med fördömanden och talar om alla barns rätt att slippa våld.
-Varför fördömer man det man själva har lagt grunden för?
I mångt och mycket skylls ju dock samhällsförfallet på tidigare regeringar, för ansvar kan ju inga svenska politiker ta!
Och kan man inte hitta syndabockarna i tidigare regeringar så pekar man inte sällan ut Sverigedemokraterna som orsaken till allt ont eller hotet till något än värre.

Smått komiskt med tanke på att SD aldrig har haft något som helst inflytande i svensk rikspolitik i mer än det att partiets blotta existens har gjort det omöjligt för Annie Lööf och (C) att ihop med sina forna ”Alliansvänner” ta ansvar för vårt land!
Föga moget!

Med tanke på SD så är det ju lite av en parodi att Morgan Johansson och S nu föreslår en slopad ungdomsrabatt vid brott, detta 11 år efter att SD framförde exakt samma förslag viket då sågs som ”rasistiskt”.

Många av vårt lands svårigheter hade kunnat förutses och har inte uppkommit av en slump.
Problemet för etablissemanget är att den så kallade svartmålning av samhället som bland annat SD anklagas för att ha gjort nu blir allt mer lik den verklighet som Löfven nu fördömer och som han själv ihop med Fredrik Reinfeldt är grundarkitekterna till.

Vi lever alla i samma land och vi kan alla konstatera att allt färre av våra samhällsfunktioner fungerar.
Även om vi alla oavsett politisk färg har förmågan att inse detta faktum så lider ju dem rödgröna av ett handikapp, och detta i det att dem bara kan se ökade skatter som ett botemedel!

Att Sveriges socialdemokrater inte kan kopiera den framgångsrika danska socialdemokratins politik beror kortfattat på att det där är vanligt folk som röstar rött, medan Löfven och den svenska socialdemokratin här främst stöds och attraheras av bidragstagare i form av asylinvandrare och rena socialfall!

En vanlig svensk arbetare eller pensionär vinner idag absolut ingenting på en rödgrön regering, det vill säga om han / hon inte brinner för att ge bort sin välfärd till främlingar utan minsta kopplingar till vårt land!

Johnny Hornbrink, SD

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Det politiskt korrekta etablissemangets värdegrund är en gåta!

 1. Utöja har verkligen politiserats nu. Spin doctors på Sveavägen 68 har gått i fullt spinn. Vänta bara tills nästa år då blir det överljudsfart spinnet.

 2. Ett typexempel på ”när vi gör det så är det rätt” är utnyttjandet av bilderna på en död, arabisk, treåring på en turkisk strand 2015. Den massiva kampanjen där det döda barnet trycktes upp i fejset på oss i månader banade vägen för den folkomflyttningsvåg som sedan följde. Journalister har mycket att stå till svars för och jag litar inte ett dugg på många av dem som påstår att de sett ljuset, som Anna Dahlberg på Expressen till exempel. De kan göra samma sak igen vilken dag som helst, var så säker på det.

  12
  • Sen att pappan till barnet körde båten i för hög fart i hög sjö är en annan sak, enligt kvinnan han levde med som försökte stoppa/lugna honom.
   Men det skrev aldrig MSM om, då narrativet bir fel i bilden på stranden med barnet.

 3. Svårt för etablissemanget att förstå de kloka ord denna SD man skrivit, eftersom de aldrig läser det.
  De är så demokratiska att de helt ignorerar det tredje största partiet.

  19
 4. En mycket bra insändare som belyser dagens sandlådepolitik.Det är dags att folk för upp ögonen för hur S utnyttjar varje möjlighet till smutskastning och förtryck mot alla som inte är på samma linje.Nivån på deras utspel t.e.x.från Strandhällskan är ju otrolig låg.Måtte detta parti tillhöra historien snart…..

  35

Kommentera