Stäng

BLMs verkliga agenda är Marxism

USA. Caroline Älvebrink Calais, föddes och växte upp på Gräsö i Roslagens skärgård, Sverige flyttade till Venezuela 1992 och bor nu i Dallas, Texas, USA där hon rapporterar om olika händelser i USA, presenterat enkelt, lättfattligt och kort.

BLM – Black Lives Matter – stöder Kubas kommunist regim, inte demonstrationerna för frihet.

När Sovjetunionen fanns kallades det ”Ondskans imperium” ansvarig för många, många miljoner människors död. Den uppmärksamme kanske ser var BLM har hämtat sin logo…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “BLMs verkliga agenda är Marxism

 1. Det är som vanligt maktkamp. Det är självklart att de som inte äger något och inte kan förvalta något älskar när en framstående person skriker revolution och ta de rikas pengar.
  Det blir dock bara en kortvarig lycka ty de kan inte förvalta eller placera de stulna pengarna så de ger avkastning. De tar fort slut. Titta bara på alla gamla kommunistländer.

 2. För övrigt samma knutna näve som en viss Breivik lyfte i rättssalen, som sedan av ”journalister” kallades för ”Hitlerhälsning”

  21
  1
  1. Var inte den knutna näven symbol för Il Duce, Benito Mussolini. Fascisten, det vill säga den våldsbenägne socialisten.

   10
   1. Många av de så kallade kommunistiska ”frihetskämpar” har använt den knutna näven som symbol, som t.ex. massmördaren Che Guevara.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: