Explosion i lägenhet i Eskilstuna, flerfamiljshus utryms

BROTTSLIGHET. Strax före sex i morse inträffade någon form av explosion i en lägenhet i ett flerfamiljshus i Skiftinge, Eskilstuna. Räddningstjänsten och polis larmades ut och enligt de första rapporterna ska ingen person blivit skadad vid händelsen.

Steget Efter

05:37 Polis larmades till Vårvägen i Eskilstuna med anledning av bråk i en lägenhet och sönderslagna rutor. En inringade ska också ha sagt att det luktat bränt på platsen. När polis anlänt visade det sig att någon form av explosion skett i fastigheten. Platsen och ett område runt omkring har därför spärrats av och vid 06:15-tiden togs beslut om att utrymma flerfamiljshuset som en säkerhetsåtgärd. Det nationella bombskyddet har också kallats in för att gå igenom byggnaden.

07:59 Hela fastigheten har utrymts och polisen har varit i kontakt med kommunen som löst lokal där de evakuerade kan vara. Ingen person ska ha skadats allvarligt i samband med händelsen. En förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse har inletts.

Polisen

Om det spännande mångkulturella Skiftinge på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Explosion i lägenhet i Eskilstuna, flerfamiljshus utryms

  1. Lösningen är givetvis öka invandringen på det här problemet. Och det verkar vara kö till fängelserna så bovarna får gå hemma. Räddningen är kanske att det går inte att få fram cement så man kan inte bygga fler fängelser. Men vad fan hjälper det lelle Morgan ljuger o ökar invandringen. Näää vi har världens lägsta invandring. HAHAHAHAHA

    19
    1

Kommentera