Förskollärare höll barn mot marken – avskedas

INRIKES. En förskollärare i Malmö har fått sparken efter att ha hållit fast ett barn mot marken. – Men jag har inte gjort fel, jag ska inte behöva ta emot slag och sparkar på min arbetsplats, säger läraren till Sydsvenskan, bakom betalvägg.

Genrebild

Det var på en förskolegård i Malmö som förskolläraren i april ska ha satt sig på huk över ett femårigt barn och låst fast barnets ben och armar, eftersom hon bedömde att barnet kunde skada sig själv eller någon annan. – Han sparkade och slog mig så jag försökte värja mig mot det, säger hon till tidningen.

En kollega ansåg att barnet blivit kränkt av läraren och anmälde händelsen. Skolledningen tog beslutet att avskeda läraren, eftersom utredningen visade att femåringen blivit omskakad av händelsen.

Lärarförbundet hävdar nödvärn och motsätter sig att läraren avskedats. Förhandlingar med Malmö stad ska hållas i höst.

-Pettersson säger att det är inte konstigt att landet blir som det blir. Avskeda skolledningen i stället, även små barns uppträdande måste få konsekvenser…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Förskollärare höll barn mot marken – avskedas

 1. Jag håller med läraren, ingen ska behöva ta emot sparkar och slag i skolan. Men, man får inte röra barnen. Därför måste dom barnen som inte kan anpassa sig till skolan sättas på ett annat ställe. Möjligen skickas tillbaka till Mellanöstern eller Afrika.

 2. Enkelt löst. Kan inte ungendjävlen uppföra sig, så skicka hem den. Föräldrarna får stanna hemma från jobbet och fostra den.

 3. Sannolikt vet kollegan att denna lärare är bra, men inte är PK. Alltså passar hon med ledningens stöd, på att skapa ett drev med syfte att göra läraren utan jobb. I Malmö kommer det inte att finnas något jobb för den bra läraren. Anmälaren går sannolikt med huckle (att bära kors runt halsen är förståss förbjudet) och den osnutne pojken är muslim. Alltså ett passande tillfälle att införa lite mer av sharia.

  21
 4. ”Lärarförbundet hävdar nödvärn och motsätter sig att läraren avskedats.”

  borde vara:

  ”Lärarförbundet som har grott en ryggrad hävdar nödvärn och motsätter sig att läraren avskedats.”

  Som ni förstår är inte syltryggarna i Lärarförbundet mina direkta favoriter. Dock är jag positivt överraskad att de hittat lite stake.

  22
 5. Jag förstår att denne lille parvel kommer från dom lättkränktas
  styrkor, och då får inte ett hår krökas, för då rycker herr eller fru
  Daltman från styrelsen ut, det kan ju innebära problem om
  föräldern får reda på att någon uppmanat ungen att inte bära sig
  illa åt.

  39
  1
 6. En blivande ungdomshuligan, han kommer att tro sig vara förlåten för än vilka tilltag han hittar på.
  Det som krokigt skall bli måste böjas….
  Hon som anmälde skulle haft ett allvarligt samtal med en väl utbildad pedagog.

  40
  1
 7. Berit!
  Vilka hotfulla inlägg av Pettersson kan du bevisa, jaså inga då ska du vara tacksam om du inte blir anmäld för missfirmelse.

 8. Så du känner dig hotad av att läsa bloggen? Sanning och fakta är det jävligaste som finns…( i vissa kretsar)

  10
  • Javisst, där har du hela anledningen till att SD är ett rött skynke
   för skrävlarna i dom andra partierna plus övriga PK töntar,
   SD säger sanningen, och det är inte bra i deras kretsar, verkligheten
   är något av det värsta dom kan höra!

  • ja det ärbeklagligt men den sosialistika iden är att gnatta ungarna till tysdnad. ..det gäller för den sosialistika orningen att utbilda full fjädrade jihadister så man kan skrämma valboskapen till tystnad

   20
   2

Kommentera