Vad är skillnaden mellan rektor Hamid och polisen Nadim Ghazale?

INVANDRING. Rektor Hamid Zafar född 1982 i Afghanistan kom som barn tillsammans med sina föräldrar som flyktingar till Göteborg. Zafar var hyllad i PK-Sverige, rektor som fick ordning på problemskolor i Göteborg, var med i TV-sofforna, sommarpratare och utsågs till årets svensk 2018.

När det kom fram att Hamid Zafar mellan 2011 och 2015 skrivit nedsättande saker om judar och homosexuella på nätet rasade allt. Hamid försvann från Tv-sofforna och blev av med jobbet.

Om Hamid Zafar på bloggen…

Polisen Nadim Ghazale har också suttit i TV-sofforna och hyllats och varit sommarpratare. När det kommit fram att han kallat Israel för en mänsklig canser, med mera, försvaras han av bland annat Sveriges justitieminister och har ännu så länge jobbet kvar.

Om Nadim Ghazale på bloggen…

Andra som behandlats helt olika är polisen Peter Springare som talade sanning om brottsligheten och fick sparken och Gina Dirawi som är öppet antisemitisk men hyllas.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Vad är skillnaden mellan rektor Hamid och polisen Nadim Ghazale?

 1. Polisen Nadim är överskattad. Han verkar mest vilja bli känd och promota sig själv numera. Jobbet kommer i sistahand.

 2. Kanske att Morgan Johansson kan ta sig tid att lyssna till verkliga sommarpratare,
  gå in på Swebb TV och lyssna på människor från det verkliga livet, istället
  för figurer som är utvalda av kommunist TV.

 3. Det är ingen skillnad, det är likadana skitstövlar båda!
  De skall inte vara här !

  28
  1
 4. Snacket bland oss i kompisgänget och på arbetsplatsen är inte att Ghazale fällt antisemitiska uttalanden. Eftersom vi alla är vita och heterosexuella män, så är det Ghazales nedvärderande ord om oss som retar. Undrar vad hans manliga, vita och heterosexuella arbetskamrater inom polisen tycker? Måste vara en ganska tryckt stämning i lunchrummet…

  10
  1
 5. Rasistsnuten passar bättre i den primitiva kultur, och det primitiva land han kommer ifrån.

  42
  1
 6. Skillnaden är nog att Rektor Hamin glömde att vräka ur sig hat mot SD. Hade han gjort det så hade han nog kommit undan.

  97
  1

Kommentera