Elsparkcyklar stoppas i Rosengård efter hot mot personal

KULTURBELASTNING. I Rosengård i Malmö går det inte längre att parkera elsparkcyklar i området efter att elsparkcykelföretaget Voi har dragit in den möjligheten, rapporterar Sveriges Radio.

Voiscooter.com

”Vi har haft problem med vandalisering och stöld av våra elsparkcyklar i Rosengård, det påverkar så klart vår möjlighet att erbjuda vår tjänst där”, säger Kristina Hunter Nilsson, Kommunikationschef på Voi. Flera personer i Rosengård som Sveriges Radio pratat med har själva sett skadegörelsen.

-Pettersson säger att det verkar inte vara mycket som fungerar i Rosengård…

Om Rosengård på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Elsparkcyklar stoppas i Rosengård efter hot mot personal

 1. Malmö vad säger man. cyklar självmordsryttarna visar inte ens fotgängare respekt. Kom en mörkhyad på tjänstecykel 1,5 meter bred på grund av borstar o diverse verktyg. Bara att slänga sig undan 25-40 åringar utan hjärna man bara svänger utan att titta bilar hatar man. Elsparkcyklar som står överallt på bredden på tvärsan. dom kan ju aldrig bli en vinstmaskin för företagen ser ut som fan och dom kommer lika tyst som cyklisterna bakom en. Gör inte ett fel kliv i bästa fall får du en utskällning eller blir påkörd. Finns en stad som jag älskade Göteborg. Där sätter jag inte inte min fot på grund av folket som bor där. läskig stad. var nere flera gånger per år där förr på teater o konsert. Malmö blir nog nästa stad. När svärmorsan är borta så blir det inga mer besök till Malmö den vackra staden. Det är en enormt fin stad med 10 minuters promenad ner till Ribban och ta ett morgondopp. Hela Skåne börjar vara lika kört. ser jag framtiden tio år framåt. Så har invandrarna tagit över Sverige Stockholm o neråt. Svenskarna tar White Flight till Dalarna o uppåt. Fler o fler lämnar Sverige för gott. Tack sossar o moderater. Ni har misslyckats totalt.

 2. Visste dom inte vad Rosengård är för något. Lämpligt hade varit att fråga någon svensk Malmöbo.

 3. SVT:s PK-journalist får fint till slutknorren (med en ledande fråga) att det är ”orättvist” att rosengårdsborna inte längre får använda elsparkcyklarna, för Rosengård är ett socioekonomiskt utsatt område.

  ”Orättvist” att vissa inte får vandalisera elsparkcyklar och hota personal som har hand om dem..?

  11
 4. Bra för Rosengård, men elsparkcyklar skulle förbjudas i hela Malmö. Irritationen över oförmågan att parkera dessa ordentligt är monumental. Tvärs över gångbanan eller mitt på cykelbanan står de, eller ligger slängda så att man snubblar över dem. Vet inte hur många gånger jag tagit en felparkerad elsparkcykel i nackskinnet, och bara kastat undan den.

  Verkar som att användare av elsparkcyklar har ett behov av att visa finger. Hittar jag en nonchalant parkerad elsparkcykel längs kanalen, så lär det förmodligen säga plask i vattnet.

  12
  • Håller med, Rosengårdarna håller sig ju inte på sin egen gård. De kastar omkring cyklarna lite hur som helst, ibland i kanalen.

Kommentera