Sandor om skadeskjutna barn

INSÄNDARE Till Märta Stenevi och andra ”ansvariga” politiker. Angående skjutningarna i Flemingsberg där två barn skadesköts så uttalar du dig med att du är bestört och förbannad.

En av de gripna med solbrända ben…

Vadå bestört? Kom detta som en överraskning för dig att dina och ditt partis importerade vildar inte ens drar sig för att skjuta bland lekande barn? Det är ju inte första gången det händer för en tolvårig tös blev ju ihjälskjuten på ett liknande sätt för en tid sedan.

Vadå förbannad? Vad är det du är förbannad över? Att det bara blev två barn som träffades?

Du och ditt parti har ju i åratal aktivt och med stort flit importerat dessa vildar och deras föräldrar som med sin närvaro förvandlat Sverige till ett mångkulturellt samhälle där alla sorter av våldshandlingar numera hör vardagen till.

Du borde ju vara glad och stolt över vad dina importerade vildar ställer till med och att sedan några ungar blir skadeskjutna och t om dödade samt att svenska tjejer blir våldtagna på löpande band och andra svenskar rånade och misshandlade och skolor och bilar brinner varje dag är ju något som är helt naturligt när man förvandlar ett normalt och civiliserat land till ett mångkulturellt helvete.

Så din spelade bestörtning och din ilska är bara ännu ett bevis på din simpelhet och att du är det vidrigaste som dykt upp i den svenska politiken i modern tid. Du slår t om med Stefan Löfven och det säger inte lite.

Du liksom jag bor i Malmö och jag hoppas att jag en dag får möta dig på gatan så jag kan framföra några väl valda ord till dig innan dina livvakter stoppar mig från att göra det.

F ö så kan man fråga sig varför du har livvakter? Är det för att skydda dig från det samhälle du och ditt parti skapat och som vi vanliga medborgare tvingas att lev i utan livvakter?

I radions P1 nu på morgonen  så diskuterades vad man skulle göra för att gängkriminella skulle sluta med sina verksamheter. Frågan skulle för det första ha formulerats om och skulle naturligtvis ställas vad skall vi göra för att unga invandrarungdomar skall sluta med sina kriminella aktiviteter. Anledningen till detta är naturligtvis den att så gott som all s k gängkriminalitet utförs av just invandrare.

På en bild i Aftonbladet i söndags så kan man se en av dom inblandade i skjutningarna i Flemingsberg arresteras av polisen och hans mycket solbrända ben avslöjar på ett mycket bra sätt att han troligtvis kommer från ett avlägset land på den afrikanska kontinenten, ett land vars medborgare gång på gång utmärker sig för att vara inblandade i liknande händelser och därifrån du och ditt parti importerat ett allt för stort antal vildar under årens lopp.

Den enda sättet som effektivt kan sätta stopp för dina importerade vildar och deras förehavanden är att skicka tillbaka dom dit därifrån du och ditt parti importerat dom. Och inte bara dom utan hela familjen tillsammans med hela klanen dom tillhör. Det är det enda dom förstår och som kan avskräcka andra vildar från att utföra sina primitiva våldskulturer här i landet.

Och för att verkligen förhindra vidare import av vildar från din och ditt partis håll så vore det bästa att även du och alla andra miljöpartister kunde följa med på resan. Det räcker så bra med det ni hittills lyckats förstöra av Sverige!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

10 thoughts on “Sandor om skadeskjutna barn

 1. Även om Sandor ibland har rätt i sak, så har han ett osvenskt sätt att uttrycka sina åsikter. Grovt och personfixerat.

  10
 2. Ja det är ju fruktansvärt hemskt att se vad deras egen politik leder till. Man kanske skulle börja tänka på att radikalt ändra den. Men nää då detta ska bara fortsätta.

  11
 3. Samt polisen representerad av rasisten Nadim och sin kollega som knäböjer, som tydligen hatar oss vanliga Svenskar och gillar barnamord allt i Islams tecken, fy fan vad jag hatar dessa poliser.

  45
 4. Det är illa nog att barn både blir dödade och skadade men den stora skadan är vad de överlevande och många andra drabbas av efteråt. Tilliten i samhället som är en svensk paradgren är skadskjuten. Det drabbar inte minst utlänningarna som kommer att komma ännu längre ifrån riktiga jobb samtidigt som de verklighetsfrånvända importerar mer utanförskap.

  Får mig osökt att tänka på; ”But there is notin’ like the sight of an amputaded spirit. There is no prosthetic for that.”

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=TPSzV4IbwSg&w=560&h=315%5D

  24
 5. Ja Sandor,min högsta önskan är att Miljöextremisterna sopas bort vid nästa val.
  Tyvärr har de redan hunnit smitta ner andra närstående partier,med sina fantasier o dogmer.
  Såg att några av deras styrande idag påstod,”att men kunde se på molnen,hur illa jorden mår”..
  Något sådant uttalande av en vuxen,har inte skett sedan Medeltiden o. Häxjakten !
  PK-pressen publicerar som vanligt deras sagor o. dynga,utan minsta kommentar.

  69
 6. Gott Sandor👍
  Istället för att stoppa galenskapen fortsätter regeringen i samma stora genorisitet att plocka in än mer av samma, vilket leder till ännu mer av det som de vill stoppa ” utanförskap” med allt det som hör till.

  Hur fungerar cell 1 om inte den kan komunicera med cell 2 och det blir total katastrof och allt detta i samma kropp.

  Något sådär normal begåvad förstår konsekvens tänk, men detta är ”eliten” som sitter här och tänker åt det svenska folket och med denna villfarelse för det svenska folkets bästa undrar man ??
  vart är sverige på väg eller finns det något som kan stoppa all denna jävelskap från söndring av landet från regeringen!!!

  47
 7. Bra Sandor .
  Ni är några tiotals människor som törs uttrycka det miljoner Svenskar tycker . Ingen nämnd ingen glömd . Historien kommer att jämställa er med Frihetskämpar .
  Och politiker och andra sumpråttor kommer finna att de hela tiden varit på ”fel sida”.
  När vi är av med dem , efter nästa val , får vi nog se över avtalet med EU. Swexit är nog Inte långt borta .

  78

Kommentera