Sölvesborg: Krävde skyddsutrustning – innan restriktionerna

INRIKES. Sölvesborgs kommun var tidiga med att stänga ner särskilda boenden och krav på att använda skyddsutrustning, när coronapandemin slog till. – Det finns inga beslut jag ångrar, säger Louise Erixon (SD), kommunstyrelsens ordförande.

Det har gått 500 dagar sedan det första fallet av covid-19 upptäcktes i Blekinge. SVT har träffat kommunstyrelsens ordförande i alla kommuner i länet för att prata om pandemin, både konsekvenserna – och lärdomarna som den fört med sig.

SVT – Intervju ur ett Sölvesborgsperspektiv.

-Pettersson undrar om det inte dags för Erixon att börja arbete högre upp i partiet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Sölvesborg: Krävde skyddsutrustning – innan restriktionerna

 1. Se och lär Morgan Här har du en kvinna som kan svara på Frågor och ge konkreta besked om lösningar, Inga utredningar här inte utan raka tydliga besked, Skyller ej heller ifrån sig, Hon kanske skulle ha din stol?

  26
 2. Trams Pettersson. Vad ska Louise Erixon i Tokholmen att göra? Hon flyttade ju från Sandviken till Sölvesborg utan att stanna till i Stockholm. Om hon rätt skulle ta plats i partiledningen så får det bli på Jimmie Åkessons bekostnad. Han kunde ju inte ens hantera sin svärmor. Hur skulle det då kunna fungera med hennes dotter.

  1
  13
 3. Tror att Louise gör bra nytta i sin kommun Sölvesborg. Här kan hon också statuera exempel för framtidsfrågor i landet. I riksdagen kommer de bara att mala ner henne och hon är inte värd att bemötas av dessa girigbunkar som bara tänker på sig själva, trots att de ska tjäna folket.

  49
   • Vilken kvinna!, jag lyssnade på henne på kvartal tror jag det var och redan då insåg jag vilken kapacitet hon har. Skillnaden mot de kvinnliga språkrören i miljöfascisterna och rödskrikan i pedofilpartiet är enorm och växer hela tiden.

    35

Kommentera