SD vill på alla sätt stoppa öppnare gränser

INVANDRING. Nu på tisdag träder den nya migrationslagen i kraft. Det kommer sannolikt göra att invandringen till Sverige ökar igen.

Jimmie Åkesson och Jonas Andersson. Pressbilder

Det vill SD:s Jimmie Åkesson och Jonas Andersson sätta stopp för, skriver de på SvD Debatt.

Sverigedemokraterna skriver att lagen medför historiska lättnader och liberaliseringar.

”Att återigen öka den redan höga invandringen till Sverige verkar vara ett självändamål för de rödgröna”, skriver de och menar att en minskad migration är en förutsättning för en förbättrad integration.

SD tycker att det är tydligt att Sverige behöver en ny migrationspolitik.

De vill bland annat begränsa rätten att söka asyl till första säkra land, att fler som döms ska utvisas och att fler krav ska ställas på de som söker medborgarskap i Sverige.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “SD vill på alla sätt stoppa öppnare gränser

 1. I dagens sändning av Morgonstudion i SVT påstod nyhetsuppläsaren Amela att denna lag är en ”ny, skärpt utlänningslag” – inte ett ord om att SD hävdar motsatsen!

 2. Man kunde ha ett tillägg till den nya invandringslagen. Tänker du rösta på Sossarna om du får permanent uppehållstillstånd om svaret är ja då skall man utvisas omgående. Vi behöver inte mera röstboskap i Sverige det är nog nu……

 3. Varför ställs inte den enkla frågan ”vem ska betala?”. Tror inte att politikerna gör avkall på sin välfärd. Utan det blir som vanligt, den arbetande massan och pensionärerna som får stå för fiolerna som vanligt.

 4. Det här är ingen raketforskning…
  Hade vi gått på SD’s linje redan 2010 hade vi inte haft landet i kaos som nu…
  Vi hade fortfarande haft invandring ja… men det hade varit mer restriktivt och kontrollerande.

  Visst behöver vi intelligent folk till vissa positioner… dessa ska naturligtvis få komma.

  Vad vi inte behöver är människor från länder med en dogm från helvetet som inte vill jobba och tar med sig sina stenålders ideologi (Islam) samt vill införa Sharia och böneutrop…
  Muhammed var en pedofilälskande mördare och det finns inget gott i den dyrkan.

  42
 5. Jättebra
  det är ju nu anonserat i alla tidningar att vi går med vinst för varje person som kommer till sverige.
  en ekvation som t.o.m kan få Einsteins E=mc2 att blekna

  30
 6. Pettersson. Vad är ”öppnare gränser” för nyspråk? Antingen är det öppet eller så är det stängt. Men du kanske vill att gränsen ska vara lite på glänt. Jag tror du menar att vi ska ha öppet med en stöddig portvakt som kan mota Mohammed i grind. Ungefär som en entrévärd vid Stureplan eller Sankte Per i Pärleporten.

  28

Kommentera