Morgan Johansson – dubbelt ansvarig

VÅLDSVÅGEN. Socialdemokraten Morgan Johansson är justitieminister och ansvarar för rättsväsendets myndigheter, bland annat polisen, åklagarväsendet, domstolarna, kriminalvården samt för migrations- och asylfrågor och krisberedskap. Justitiedepartementet ansvarar för lagstiftningen inom områdena statsrätt och allmän förvaltningsrätt, civilrätt, processrätt, straffrätt samt migrations- och asylrätt.

Morgan är även migrationsminister och ansvarar för svensk migrationspolitik som omfattar flykting- och invandringspolitik, återvändande, stöd för återvandring och kopplingen mellan migration och utveckling. Den inbegriper även samarbetet på internationell nivå kring dessa frågor. Området omfattar också frågor om svenskt medborgarskap.

-Pettersson säger att det är partipolitik som drivit fram att barn numera blir skjutna när de är ute och leker. Det enda konstiga med Morgan Johanssons tweet är att han inte skyller på SD som han brukar, men Morgan hoppar på oppositionen i stället för att ta ansvar.

Morgan föredrar att smutskasta sina motståndare i stället för att sköta sitt jobb…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Morgan Johansson – dubbelt ansvarig

 1. om reportrar och journaister gjorde sitt jobb skulle dom Ställa Morgan mot väggen , Gör som om han vore SD terrorisera dreva häng ut

  15
 2. Jahaja, nu är han förtvivlad också !
  Är det vikande opinionssiffror som ligger och skaver ?

  Vilken bedrövlig figur.
  Bort med karln, medan det finns något kvar av Sverige.

  29
 3. Morgan Johansson som justitieminister ? Kommentarer överflödiga utöver
  ordet katastrof.

  46
 4. Inget kommer åtgärdas, som stör de kriminella klanerna. På det sättet hoppas socialdemokratin på alla klanrösterna vid nästa val. Desperationen är total och rädslan att förlora makten, lyser i ögonen på pysslingen.

  36
 5. Nästa år har S med Morgan J. & Co. regerat 2 mandatperioder, det är 8 år, utan att vi ser någon som helst resutat av att deras politik har förändrats tillståndet i Sverige till det bättre, när det gäller hans ansvarsområden. Det om nåt borde få de inbitna anhängarna att börja undre va faan sossarna håller på med. Hoppas på ett regeringsskifte och där de ställs till ansvar för vad de inte har gjort, sånt här är oacceptabelt, och borde vara kriminellt.

  46
 6. Morgan uttryckte sig nyligen om att “man” borde gjort mer för att stävja våldsvågen.Vilka ” man “menar karln?Det kallas för att avskärma sig från problemen.Han har haft väldigt bråttom att införa och förändra lagar i vissa fall,i andra fall skall allt dras i långbänk.Nej,du Morgan skyll inte på andra när det är du som borde titta dig i spegeln.Men,i gammal god sosseanda så är det alla andras fel när det bränner under fötterna.

  53
 7. Glöm allah krav på att kriminaliteten skall minska. De är ju valboskapen som de “goda” öppnat dörrarna för och de skall omhuldas. Allt prat om utvisning och straff är just bara prat.

  Mogge, Steffe, Snövit, PelleJöns och Ålen vill inte bli störda i sommarvärmen. Gäller också Höj-Larsen och de andra helt verklighetsfrånvända i V.

  Låt det skjutas. De som inte trivs får väl emigrera till Norge, Danmark eller Finland där det fortfarande finns politiker som förstår

  49
 8. Fast mest spännande idag blir väl Löfven uttalade, jag väljer mellan följande, ”detta är inte okey” alt ” detta är fullständigt oacceptabelt” alt ”vi såg det inte komma”. ” ”knäcka gängen” och ”historisk satsning på polisen” kommer nog undermening till alla förslag.

  56
  • “Jag blir förtvivlad och förbannad” kan nu läggas till Steffes uttalanden. 🙄

   37
   • Där ser man, byfånen har breddat vokabulären i senaste uttalandet. Han kanske har gått på som sommarskola?

    27

Kommentera