Stäng

10 reaktioner på “BLM i SydAfrika

 1. Black Looting Matters. Nike och Adidas kunde ju lansera en specialserie: ”BLM”, anti-rasistiskt och GRATIS kläder/skor åt alla icke vita. Då kanske affärer fick vara i fred.. eller nja, borde nog finnas BLM iPhones och diverse hemelektronik också, såklart. Allt detta finansieras självklart med att MINST trippelhöja priserna för vita människor, eftersom allt är ju i grund och botten vitas fel ändå.

 2. Löfven hälsar:
  VÄLKOMNA TILL SVERIGE… DET ÄR EN VINST FÖR SAMHÄLLET.

  Kommer du rösta på Socialdemokraterna !?

  Bara en superidiot röstar för att sin familjs lidande och terror!

 3. Allt är troligen de ”vitas” fel! Det är de som orsakat allt negativt i Sydafrika. Eller vad säger BLM-Sverige?

  Att ANC skulle ha något ansvar kan vi glömma. Vad händer med Sverige när samma andas folk skall styra här?

 4. Det är väldigt svårt att förstå sig på dessa primater som skiter, bränner, mördar och pissar ner i sin egna miljö där de lever och andas varje dag. Läste att intelligens och konsekvenstänk var/är 2 faktorer som spelar in och finns inget av det så är det hipp som happ tillbaks till medeltiden.

 5. Det skulle bli så bra, bara de svarta hade tagit makten, det blev de tför de som tog makten, för ett tag men nu sämre än någonsin tidigare.

  Vänta ni, vi har ännu ej nått kulmen av vad vi har idag, det kommer då sossarna är bortsopade p.g.a. eftersläpningen vilket alltid uppstår innan det nya tar fart.
  Så gapar sossarna sig hesa ”se vad de nya har gjort” och de opålästa och icketänkande tror på deras skrän vilket gör att förändringsprocessen försenas.

  Detta samtidigt med att EU kommer att lägga klimatpålagor på samtliga länder, fast mest på de nordliga, utan vetenskapliga belägg för vad de tokiga politikerna, typ Ylva m.fl. fått för sig.

  11
 6. Eftersom konsekvenstänkandet lyser med sin frånvaro hos denna pöbel och när hungern kommer att göra sig påmind så lär det väl bli sju resor värre när dårarna väl upptäckt att dom har plundrat och bränt ner samtliga matbutiker.Några nya matleveranser lär knappast dyka upp inom överskådlig framtid.Sydafrika har varit en krutdurk länge och som tydligen nu nått sin kulmen .All respekt till damen på sista videon som piskade upp slynglarna.Dom var inte så tuffa där dom stod och pep…..

  19
 7. Ja och värre blir det när resultatet av skadeverkningarna kommer
  Men det begriper de inte
  Tror väl att allt är som vanligt nästa vecka när maten de stulit tagit slut

  16
 8. Ja här ser vi hur det går när blm tar över,och sådana ska det knäböjas för
  fy FAN.Samma skit över hela världen.

  28
 9. Det är vad som händer när vita kristna lämnar över makten till svarta afrikaner, det går från ordning och reda till kaos och mord. Exakt samma sak som hände i alla andra länder i Afrika där svarta afrikaner tagit över.

  Men vi ska inte misströsta. Istället för att försöka rädda dessa förlorade folk ska vi låta naturen ha sin gång och gå tillbaka till hur vi handlade med Afrika på 1600 och 1700-talen. Vi köpte vad vi ville ha och sket i resten.

  31
 10. Vid en villa i ett område jag bodde tidigare, var det ett stort gäng black People som satt i utemöblerna, de försökte ta sig in i den glasklädda verandan, försökte öppna fönster och dörrar. Jag trodde inte mina ögon och hade inte sinnesnärvaro att ringa polisen. Inte förrän jag kom hem vågade jag ringa Socialförvaltningen och berätta vad som hänt. Detta var ungefär 10 år sedan och situationen i det området har förvärrats. Jag blev väl bemött av personen som tog samtalet, men ringde med skyddat nummer och helt anonymt för att undvika trakasserier från myndigheter och förövare.

  27

Kommentera

%d bloggare gillar detta: