Tommy Bernerstål, mördade och könsstympade kompis, döms till livstid

VÅLDSVÅGEN. Nyköpings Tingsrätt, mål: B 4246-20, har idag dömt en 32-årig man till livstids fängelse för mordet på en 28-årig man i december 2020. Den 28-årige mannen påträffades den 21 december 2020 avliden i bagageutrymmet på en övergiven bil i Ändebol i Katrineholms kommun.

Mannen hade svåra skär- och stickskador och hans könsdelar hade avlägsnats. Dödsorsaken var förblödning, möjligen i kombination med kvävning på grund av placeringen i det trånga bagageutrymmet. Två män häktades misstänkta för mordet. Männen var vänner till offret och hade båda befunnit sig i bilen tillsammans med denne. I juni 2021 lade åklagaren ned förundersökningen mot den ena av männen. Den andra, 32-åringen, åtalades för mordet.

32-åringen har förnekat brott, men gått med på att han genom en olycks­händelse tillfogat offret en sårskada.

Den tidigare misstänkta mannen har hörts som vittne. Han har berättat att det var 32-åringen som knivskar och könsstympade offret i en övertygelse om att de var förföljda på grund av denne. Hans uppgifter har behandlats med särskilt stor försiktighet med tanke på att han själv varit misstänkt för brottet. Uppgifterna har dock fått sådant stöd av den omfattande tekniska bevisningen att de har lagts till grund för bedömningen. 32-åringens egen version av händelseförloppet är inte förenlig med utredningen i övrigt.

Mordet har med hänsyn till de allvarliga skador som offret tillfogats bedömts vara särskilt hänsynslöst. Straffet har därför bestämts till fängelse på livstid.

Ur domen: ”Tommy Bernerstål har i en personbil dödat Robin Littecke genom att först utdela ett hugg med kniv på benet och därefter upprepade gånger huggit, stuckit och skurit Robin Littecke på låren, runt och på könsorganet. Tommy Bernerstål har därefter flyttat Robin Littecke till bagageutrymmet på bilen. Genom våldet orsakades Robin Littecke
omfattande och allvarliga skador i form av sårskador, sårskador med blödningar i
underliggande muskel och en större skarpkantad sårskada runt de yttre könsdelarna där
penisens hud och båda testiklar saknas.

Till följd av de skador som Robin Littecke tillfogats har han avlidit genom yttre förblödning och kvävning som kan ha orsakats av för andningen ogynnsamma kroppsläget i bagageutrymmet”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 thoughts on “Tommy Bernerstål, mördade och könsstympade kompis, döms till livstid

 1. Kan inte förstå att du är borta pga av droger, de tär i mig varje dag o veta att du inte längre är min granne, min klasskamrat! Robin du är extremt saknad! // din barndomsvän!

 2. det är hommofiler. det konstiga är att enligt folkhets lagarna ger det inte straff rabbat särskilt inte pedosar. antagligen på grund av anni lövs agerande saningen är den att sexuelt avikande beter dig på ett avikande sätt menman anser att vissa skall skyddas mer med en konstig lagstiftning .. det är samma som denna pedofil i ebba Tors parti där man påpekar att man har den person som är ett hot mot barn och därför har en skyldighet att varna för den faran det innebär..
  men plötsligt gäller inte det staten anser att pedofilre skall röra sig fritt och då gärna där dom utgör en fara ..det är en konstighet här som kom i och med Geijer affären statslinistern vissade sig vara pedofil och justitieminister toy boys var ebbe Karlsson. sjukhus spionen

  • Är det klarlagt att det rör sig homosexuella. Om så i så fall vilka? Alla tre?

 3. Ingen kulturberikarrabatt där inte. Hade det varit en kulturberikare hade han fått 16 år för mord och ingen utvisning eftersom offret var svensk.

 4. Min uppfattning är att bögar oftast inte är aggresiva.
  – finns kanske undantag?

  10
  2
  • Det finns både amerikanska och svenska undersökningar som visar att våldet mot partnern är mest frekvent och mycket våldsamt i manliga homorelationer, i relation till mäns våld mot kvinnor. Heterosexuella män är alltså mindre våldsamma mot sina kvinnor, även om det våldet är utbrett.

   I just det här är det ju svårt att utläsa vilken relation offret och förövaren hade, men det låter annorlunda för att vara svenskar. Men allt verkar möjligt i de kriminellas värld 🙁

Kommentera