Mona Sahlin (S) uttrycker sig sataniskt

INVANDRING & POLITIK. Tänk om den som utsåg sig själv till den vuxne i rummet, också skulle vara beredd på att faktiskt argumentera som en vuxen. Även om det innebär att ta ordet för att komplicera ett stort samhällsproblem i stället för att fegt luta sig mot Jimmie Åkessons skuldra, skriver Mona Sahlin (S) på Aftonbladet Debatt.

Mona Sahlin talar på 1:a maj. Bild från Socialdemokraterna

Att utnämna invandring till en belastning är att lägga en hemsk belastning på alla människor i vårt Sverige som har en bakgrund i att vara invandrad. Så historielöst och så sataniskt uttryckt

Mona Sahlin, tidigare partiledare för socialdemokraterna tycker det är hemskt att snacka skit om invandring som idé för det svartmålar alla invandrare, Monas motargument är att det är männen som är ett problem.

”Kan man kanske förvänta sig att en statsministerkandidat också kan göra en analys av vad den farliga och förrädiska mansrollen lägger för krav på de unga killarna i våldets uppväxt?”, skriver Mona vidare.

-Pettersson säger att det borde Mona Sahlin veta, hon har ju varit statsministerkandidat trots sin drygt 25-åriga kriminella karriär. Damen är inte lite fräck när hon kritiserar Ulf Kristersson, Ebba Busch och Jimmie Åkesson.

Jag tar en liten, ej komplett repetition av Mona Sahlin och funderar varför damen inte är klok nog att försvinna i historiens glömska…

1982: Kommer in i Riksdagen 25 år gammal, som dotter till två S-politiker.

1990: Betalar svart för dagmamma.

1990: Blir arbetsmarknadsminister.

1991: Hamnar hos Kronofogden för obetald restskatt på 1640 kronor.

1993: Obetald tv-avgift.

1993: Två felparkeringar och körförbud på bilen.

1994: Vice statsminister.

1994: Mona Sahlin tycker det är häftigt att betala skatt.

1995: Använde Regeringens Eurocardkort för privata köp på 53.174 kr (lite mer än bara Toblerone, alltså). Åklagare inleder förundersökning.

1995: Avgår. Tar time-out på exklusiva Mauritius med familj, en assistent, och två livvakter. För skattebetalarnas pengar.

1995-2006: Obetald medlemsavgift till facket.

1997: Glömmer betala skatt på lönen i egna företaget.

1999: 98 obetalda parkeringsböter, 32 går till Kronofogden, 24 var felparkeringar på handikapplatser.

1999: Sahlin näringsminister och småföretagarexpert. Samtidigt går hennes egna bolag i konkurs.

2000: 30 000 i obetald restskatt går till Kronofogden.

2000: En privat middag och två taxiresor på tjänstekortet.

2000: Får betalningsanmärkning för försenad restskatt på 40.000

2001: Två obetalda räkningar till Kronofogden.

2002: Körförbud på bilen och obetald fordonsskatt.

2006: Fixar ’inofficiell’ praktikplats åt dottern på en svensk ambassad.

2007: Blir partiledare för S.

2009: Körförbud på bilen och obetalda parkeringsböter.

2011: Avgår som partiledare för S efter dåliga opinionssiffror.

2014: Blir Nationell samordnare mot våldsbejakande extremism.

2016: Felaktigt intyg till medarbetare som ville köpa lyxlägenhet i Saltsjöbaden. Avgår som samordnare.

2017: Sahlin erkänner brott. Brottet utgjorde osant intygande och hon fick 80 dagsböter i strafföreläggande.

2017: fälls för skattebrott, som hon erkänt, då hon inte deklarerat sina inkomster i sitt företag korrekt.

Några citat av Mona Sahlin:

 • Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. Det ska räknas som ett plus att ha en annan etnisk bakgrund än den svenska. Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i en intervju i Göteborgs-Posten den 22 oktober 2000.
 • Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka. Mona Sahlin i P1-morgon i Sveriges Radio P1 den 17 maj 2001.
 • Min uppfattning är att alla som bor i Sverige är svenskar – därför att vi bor här, därför att vi andas alla samma luft, för att vi är alla del av samhället. Statsrådet Mona Sahlin svarar på frågan ”Känner du dig svensk?” i GT den 6 juni 2001.
 • Jag har ofta fått den frågan men jag kan inte komma på vad svensk kultur är. Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana ”töntiga” saker. Turkiska ungdomsförbundets blogg Intervjun del 1 Intervjun del 2 Intervjun del 3 Tidningen Euroturk 2002.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Mona Sahlin (S) uttrycker sig sataniskt

 1. Det eviga tjatet om att flyktingar är lönsamma. Det kan inte vara svårt att räkna ut med lite vilja. 90% av svenskarna har gjort en överslagsräkning och konstaterat att det är väldigt långt till lönsamhet. Vänsterfeministerna har som alla vet grava räkneavårigheter.
  Sandviken-exemplet är verkligen graverande vad gäller uträkning av flyktingars lönsamhet. Fast det var en stor lögn har det inte varit någon rättelse i media.

 2. Mona, kryp tillbaka under den sten där du gömmer dig. Du tillför NADA! Den skada du redan gjort räcker mer än väl.

  13
 3. Mona Sahlin är och förblir en skam för den svenska politikerkåren.
  Den hånflinande kärringen är helt utan skrupler.

  19
 4. Det bästa är att Tobleronekärringen är tyst och fortsätter att städa
  det kanske hon kan klara av utan att mygla,men Fan trot sa kolingen.

  16
 5. Den ”goda och enfaldiga ” sossen Mona Sahlin. Som så gärna kränker människor utan att blinka. För själv tillhör hon de gudomliga människorna, i det socialdemokratiska partiet.

  Synonymer till satanisk……

  …..djävulsk, infernalisk, helvetisk, ondskefull, demonisk, diabolisk, djävulslik, djävulusisk, grym.

  Några politiker på vänsterkanten eller ledarskribenter på AB, som reagerar på den ”hat” benämningen från Mona Sahlin?

  14
 6. Håller med Sahlin, det är de invandrade männen som är problemet. Så vi skickar hem 2 000 000 utländska män och ”ungdomar” till sina hemländer. Därefter kan vi ta in 1 000 000 unga, välutbildade, kristna kvinnor i 20-års åldern från Vitryssland, Ukraina och Moldavien. Det skulle vara en bonus för Sverige.

  Men det var nog inte det den korkade socialisten tänkte.

  17
  1
 7. Paniken sprider sig i sossekretsarna , därför tar de till sådana här idiotideer. De tror att det kan dra röster . Och det hade säkert lyckats, men det var innan partiet nyans bildades. Nu kommer nog bidragstagarna att samlas där .
  Kanske sossarna lanserar henne som vallokomotiv 2022 , så har de någon att skylla nederlaget på .
  För nederlag kommer det att bli .

  27
  • Ja, låt oss hoppas på ett stort nederlag för de destruktiva sossarna inom en snar framtid. Innan de hinner förstöra ännu mer.

   20
  • Jag önskar så att du har rätt, men i verkligheten har (S) 100%igt stöd av den stora majoriteten av svensk media och majoriteten av den röstberättigade delen av det svenska folket får all sin information från denna media.
   Lövet och (S) kommer höjas till skyarna inför nästa val, de har enligt media gjort precis allting rätt och vid rätt tidpunkt.
   Ingen kan vinna ett demokratiskt val utan stöd av media.
   Lövet och (S) kommer vinna nästa val, och nästa, och nästa… till dess att Nyans tar över och gör om Sverige till en Islamsk stat.
   Jag hoppas jag har fel, hoppas mer än något annat.

 8. Jag bryr mig inte om hennes obetalda räkningar, det är småsaker.

  Det politik hon stött under alla hennes aktiva år, är satanisk mot det svenska folket!

  28
 9. Hur kommer det sig att Mona dyker upp nu. Trodde hon var avpolletterad för gott.
  Kan det vara ett sätt att visa den kriminella världen, att en socialdemokrat också kan vara återfallsförbrytare och därmed försöka vinna över de sista tvekande gängmedlemmarna.

  32
 10. Vem har initierat den okontrollerade invandringen? Mona och hennes kompisar i första hand därefter resten av PK gänget. Det är inte de skötsamma invandrarna som skall skämmas utan de vanartiga och i första hand de politiker som med öppna ögon lät det ske.
  Den mest oduglige av de alla, var han som talade om för oss svenskar; ”att det kanske blir en liten belastning i början men senare blir det vinst.”

  35
 11. Per Albin grundlade folkhemmet, och Tage Erlander fortsatte folkhemsbygget.

  Sen kom Palme, och inledde förstörelsen. Under namn som Juholt, Sahlin, Löfven etc har utförslöpan fortsatt.

  Hoppas sannerligen på en styrbordsgir i nästa val, vare sig det blir extraval eller ordinarie val, så att S-väldet bryts, MP åker ut, och C decimeras.

  33
  • Det kommer ta flera generationer att avprogrammera det svenska folket.
   Den tiden finns inte utan det blir en hård reset av samhället i form av inbördes och religionskrig.

 12. Ja, Sahlin är en av Sveriges mest korkade och ohederliga politiker och det säger inte lite. Detta har möjliggjorts genom en lika korkad och ohederlig journalistkår.

  42
 13. Jag avskyr människan och det är hon som saknar kultur. Jag anser att jag och andra svenskar har en fin kultur. Vi var alltid stolta över att vara svenskar tills hon började tala för Sverige. Numera skäms jag över att vara svensk. Tyvärr. Men vi goda människor kanske kan göra något åt detta. Vända skutan på havet så att säga. Så Sverige blir svenskt igen.

  32
 14. Ja, vad har vi…? 1:a Maj och såna tönterier ! Trots att invandringen ju skulle vara så himla lönsam, så försöker nu såssarna ge sken av hur bra det har blivit med den ”låga” invandrings-nivån. Ljug, som vanligt, men ändå… Och den störste idioten av dom alla, Annika Strandhäll – hon som bl.a. ville avskaffa rösträtten för män – erkänner att det går dåligt för Sverige. Trots såsse-styre. Och orsaken till detta skyller hon på våra pensionärer. Både Annika, Måna och de två batikhäxorna som polisanmälde Jimmie borde skaka galler för sina resp. påhopp.

  45
   • Ja, kärnan i socialismen är: Från var och en efter förmåga, till var och en efter behov.
    En ideologi som fungerar inom den trängre familjen men redan vid storfamiljen kommer vissa svarta får utnyttja de andras goda vilja och förmåga.
    I ett större perspektiv innebär det att lata belönas och flitiga straffas, vilket utvecklas till anarki och det civiliserade samhällets död.
    Och det är det vi sitter på första parkett och åser.

Kommentera