Jimmie Åkesson polisanmäls efter att ha sagt sanningen

INSÄNDARE Till Karin Fridell och Ingrid Eckerman. Tydligen så har ni båda gjort en polisanmälan mot Jimmie Åkesson för att han sagt sanningen om dom s k ”ensamkommande barnen” från Afghanistan.

Ingrid Eckerman och Karin Fridell Anter har anmält Jimmie Åkesson. Foto: Twitter

Brottet skulle enligt er bestå av ”hets mot folkgrupp”.

För det första så har han inte med ett ord hetsat mot någon folkgrupp och för det andra så är dom s k ensamkommande barnen inte ensamkommande utan dom har rest hit i flock. Dom har alltså inte flytt hit heller utan dom har rest hit. En resa och en flykt är helt olika saker.

Några barn är dom inte heller utan möjligtvis så är dom unga män. Inte heller kommer dom från Afghanistan utan dom flesta kommer från Iran där dom inte på något sätt varit utsatta för någon form av förföljelse.

Möjligen så har dom levt under s a s torftiga förhållanden men detta innebär inte att dom skulle ha några asylskäl att åberopa.

Eran polisanmälan är inget för Jimmie Åkesson att oroa sig över för den kommer att hamna där den hör hemma, nämligen i papperskorgen. Det enda er polisanmälan kommer att innebära att ni förlöjligat er själva och er förening.

Polisen har nog att göra med all grov kriminalitet som sker i samhället där mestadelen begås av invandrare och där finns era gunstlingar väl representerade. För att ta ett exempel, den s k Vetlandaafghanen.

Jag vet inte om ni har eller har haft någon av era gunstlingar inneboende hos er vilket ju verkar vara vanligt hos kvinnor i er ålder. Anledningen till detta kan ju vara olika orsaker men i ett fall så var det tydligen sexuella motiv som föranledde att en ca 70-årig kvinna i Kil förbarmade sig över ett s k ensamkommande ”barn” och tog denne till sig i sin bostad för några år sedan. Detta slutade med att ”barnet” mördade kvinnan och vad som föranledde ”barnet” att visa sin tacksamhet på detta sättet känner jag inte till. Kanske kunde han inte prestera tillräckligt mycket som kvinnan krävde.

Hur som helst så vill jag av ren välvilja varna er ifall ni har något afghanskt ”barn” inneboende hos er att inte vara allt för krävande oavsett vilket område det gäller. Vissa av dom har tydligen en mycket kort ”stubin” och kan ta illa upp om detta påpekas för dom.

Sandor Herold, invandrare i Malmö av den tamare sorten

15 thoughts on “Jimmie Åkesson polisanmäls efter att ha sagt sanningen

 1. 68 vänsterns kärringar lever kvar i sin hippie kultur. Tider då dom förstörde herrgårdar för att bo i storfamiljer och ha gruppsex och införliva sina barn i det. Dom är utdöende i sin kommunistiska samhällssyn. Men dom har tolkningsrätten i media. Där är felet. Pengar bara att beskatta folket mera. Nää Jimmie har rätt. En spade är en spade. Även fast du ställer skaftet ner. Invandringen måste ses ekonomiskt det är skattepengar man pratar om. Men det gäller bara när man pratar pensioner. Där är ju pengarna intjänade under arbetslivet. ELLER. Hur är det med invandraren som får den statliga pensionen bara dom kliver in i Sverige. Skattepengar eller intjänad.

  10
 2. Två batikhäxor där ”bäst före” har gått ut. Glittrar med ögonen som ”nypippade kanariefåglar”. Dröm vidare kärringar, in kommer garanterat att förlora i rätten om det går dit. Hoppas det kommer att kosta!

  40
 3. Detta visar med all tydlighet hur vansinningt Sverige har blivit. Den som säger sanningen blir polisanmäld – för vad undrar jag ??

  46
 4. Jag ser det, som att de hatar och hetsar mot SD-väljare. SD och SD-väljarna vill se ett fredligt och rättvist samhälle. Det ska inte komma hit människor för att leva i lyx via bidrag eller kriminalitet. De invandrare, som förstått det har aldrig varit ovälkomna till Sverige. Så jag förstår inte varför svenska invånare inte kan förstå samma krav på utländska invånare, som svenskar och andra européer växer upp med. Nu har det gått så långt att Sverige behöver totalstoppa invandring av asylsökare, anhöriga eller arbetskraft för utomeuropéer. Allt annat är ett stort brott mot Sverige. Sätt bara inte Dan Eliasson på det uppdraget bara. Jag tror det krävs ett nyval. Jag ser deras polisanmälan, som ett hatbrott mot svenskar i allmänhet.

  51
 5. Ser att det gamla reliken Mona Muslim vaknat till liv, när hon reagerar över
  Ulf Kristerssons ord om att det är den höga invandringens fel fel att det
  begås så många brott. Det är inte invandrarnas fel, utan dom unga
  männens säger Mona, ?? Men Mona invandringen består ju till 95% av
  unga män?
  Undrar vad hon är ute efter?? Är det en ministerpost i den historiskt svaga
  Sosse regimen som hon ser hägra? Eller ser hon att hon kommer att få äta
  upp sina ord om att det är Svenskarna som kommer att få anpassa sig efter
  medeltiden?? Ja Göran Persson sa ju visserligen att tänka är inte Monas
  bästa gren!

  42
 6. Är detta de invandringsreligiösas nya desperata tilltag? Att ta upp rättsväsendets resurser med politiska polisanmälningar?

  Är inte okynnesanmälningar brottsligt? Motanmäl!

  43
  • hllviken!
   Snälla skriver du, det kommer mig att tänka på en av korna vi hade i ladugården, Rosa hon var så snäll,men gav minst mjölk av alla.

   27
   • Bästa korna förr var dom äldre. Dom gick in i sitt bås och lät sig snällt mjölkas. Så att säga visste dom sin plats. Och det gällde också kärringar. Men dom var kloka o vackra och styrde sina gubbar utan att dom märkte det. Men nu är dom aktivister istället. Men dom får väl ingen sex. För det gäller bara HBQT rörelsen i Sverige. Dom enda staten satsar på.

   • Nej, men om alla afghaner och andra okynnes asylanter blir hemskickade måste kärringarna återigen åka till Gambia för att tillfredsställa kittlandet mellan benen och det är så omständligt.

Kommentera