Stäng

Jimmie Åkesson polisanmäls efter att ha sagt sanningen

INVANDRING & KOSTNADER. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson från Sölvesborg, polisanmäls nu för ett uttalande i sitt TV-sända ”Almedalstal” den 6 juli, rapporterar Mynewsdesk.

I sitt tal sa Åkesson att svenska pensionärer har för låga pensioner och att ”…miljard efter miljard satsas på vuxna afghaner utan asylskäl. /…/ Människor som har fått massor men som i alltför många fall inte har bidragit med någonting, inte tagit minsta steg för att göra Sverige bättre och starkare”.

I anmälan mot Jimmie Åkesson skrivs att det är hets mot folkgrupp att utpeka en specifik nationalitet som skulden till samhälleliga missförhållanden och som skyldig till att inte bidra konstruktivt till samhällsbygget i Sverige.

Det framgår av ett pressmeddelande att det är Karin Fridell Anter, ordförande för Stöttepelaren och Ingrid Eckerman, grundare av nätverket Stoppa utvisningarna till Afghanistan, som står bakom polisanmälan. – Så förutom att bedriva hets mot folkgrupp avslöjar Åkesson att han har dåliga kunskaper och är dålig på att räkna, säger Eckerman enligt pressmeddelandet.

-Pettersson antar att om anmälan hamnar hos en normal och anständig åklagare så slängs den i papperskorgen, men även rättsväsendet är fullt medaktivister så man vet inte…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “Jimmie Åkesson polisanmäls efter att ha sagt sanningen

 1. Dom är bara oroliga för att deras Toyboy ska åka ut, kärringarna kan ju åka
  ner och bosätta sig i Afghanistan, där finns det gott om villiga hannar!
  För det är väl det dom oroar sig för.
  Hoppas att polisen slänger deras skit i papperskorgen där det hör hemma!

  30
 2. Nar jag växte upp fick man stryk om man inte sa sanningen.
  Nu får man böter och fängelse.
  Ärt det en kvarleva av Östtyskland

  37
  1. Tja så var det,och minns ett ordspråk från den tiden,som passar som hand i handske i detta fall….!
   ”S a n n i n g e n ä r i l l a h ö r d” !

   18
 3. Att två kvinnor kan ha så världsfrånvänd syn på vad har och sker i Sverige så de anmäler en partiledare för att han talar klarspråk, säger naturligtvis mer om anmälarna än partiledaren.

  Det finns inga problem som kan lösas om inte orsaken till dem blir identifierade.
  Vi vet vilket, alla borde veta att okontrollerad insläpp av främmande utan att nationen hade resurser för ett adekvat mottagande, har orsakat problemen vilket också innebär lidande för de nytillkomna.

  Dessa tillkortakommanden hos vår ledning gör att vi har stora problem och kostsamma sådana för decennier framåt.
  Lösningar måste implementeras per omgående, för ju förr vi startar desto tidigare kan vi gå i mål.

  34
  1. Två kvinnor? Verkar som batikhäxornas förening… tillsammans med Ylva Johansson borde dom skämmas… heja Danmark 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 4. Som senaste åren i Abzurdistan,”Sanningen är illa hörd”…..
  Tror för min del Jimmie kan ta det hela,med en klackspark !
  Kanske rent av en s t o r fördel inför nästa års val ?

 5. Krigets fasor kan näppeligen vara ett trauma värre än att behöva prostituera sig till en batikhäxa.

  36
 6. Se inget. Gör inget. Hör inget. Framför allt, säg inget! Bryter du mot ett eller fler av de budorden är du rasist och ska ruttna i finkan. Stackars Sverige som är kidnappat av ideologier som går utanför allt vad vetenskapen kunna misstänka ska uppstå.

  44
 7. Bara uffe kvar nu då… men han blir väl inte anmäld, han valde ju aldrig votering så regeringen sitter kvar…

  19
  1. Uffe och Annie kan sitta i samma skolbänk och fundera på varför man ändrar åsikt och ståndpunkt 6 ggr/dag.

   27
 8. Jag kan säga att jag är så dålig på att räkna, därför kan regeringen göra en uträkning åt mig hur lönsamma afghanerna är. Vore kul om afghanerna var lika lönsamma som flyktingarna i Sandviken, men på riktigt.
  Jag skulle vilja passa på att göra en anmälan på allt otrevligt vänsterfeministerna kallat Sverigedemokrater, som nazister, rasister, etc
  För den som är osäker på vad nazister är går det bra att fråga Centern och Sossarna, de samarbetade med dem på 1900-talet.

  54
  1. En normalbegåvade människa inser lätt hur lagen hmf är en ren åsiktslag som begränsar yttrandefriheten. Därför får man hoppas att svensken vaknar upp någon gång ur sitt ide och inser hur Sverige lämnat den västerländska demokratin.
   Först går det långsamt och nu går det fortare nedåt. Diskussionen blir väl närmast hur lång tid det tar att falla ner från sina höga hästar.

   49

Kommentera

%d bloggare gillar detta: