9 thoughts on “Vi ska knäcka gängen

 1. Men sossarna vet mycket väl att om dom ”knäcker gängen” så försvinner en stpr del av deras väljarunderlag.

 2. När sossarnas huvuduppgift tycks vara att de har bestämt sig för att knäcka SD finns inte mycket kraft kvar till något annat än att leverera den ena flosklen efter den andra.
  Nej, 2022 måste vi hålla räfst och rättarting med PK därav sossar i första hand.

 3. Som en mekaniker måste jag nog saga att denne avart har haft rätt, nog är gängen knäckta med denna regeringens styrande. Det är gängpaj sedan länge, måste gängas om med något annat än det som är trasigt. Det finns en skrotburk för dessa trasiga saker

 4. Ha ha ha ha ha ha ………

  Med Stenevit, PelleJöns, Mogge, Steffe och Ålen vet vi precis vad som kommer att hända. NADA!!!!

  Det blir det vanliga, saft och bullar plus pizza. The show must go on.

  23
 5. Södertälje. Där invandrarna har egna ekonomier. Vem fan vill lämna den ifrån sig mer än hälften i skatt. Smidda staketen tror ni verkligen det är en svensk firma. Nää en smed ifrån Irak som jobbar svart här. Men man tar gärna emot skattepengarna. Så gängen går inte att knäcka längre utan återvandring o total stoppad invandring så är det bara.

  31
  1
 6. BagdadMogge är så enormt veeklighetsavskärmad och maktgalen att han inte kan ränka en enda tanke och samtisigt gå framåt utan hjälp. Skandalöst på min ära. Byt ut möget och åtala varenda socialakrobat för landsförräderi.

  32
 7. Det enda som har med knäck att göra är väl knäcken dessa idioter har mellan öronen.

  31

Kommentera