Löfvens tredje regeringen är utan politiska idéer

INRIKES. Stefan Löfvens tredje regering är historiskt svag parlamentariskt och tom på politiska idéer, skriver Expressens ledarsida. Arbetslösheten, kriminaliteten, elen och coronahanteringen radas upp som punkter som tidningen menar att hans två tidigare regeringar har misslyckats med. Statsministern har prioriterat att hålla löftena till sina samarbetspartier före dem till svenska folket”, skriver ledarskribenten.

Steget Efter

Det är tveksamt om regeringsunderlaget för Löfvens nya regering består av något annat än S och MP, och är det något som krisen har lärt oss så är det att ett regeringsunderlag utan majoritet är dömt att haverera om man inte söker stöd hos andra partier.

Regeringen ska lägga fram egna propositioner och vara ”lyhörd” – men det krävs nog en mer proaktiv hållning än så fram till nästa val, ”annars riskerar den bli lomhörd när talmannen klubbar avslag efter avslag i kammaren.”

-Pettersson säger att det går alltid att fortsätta som de 10-11 senaste åren att skylla på det enda riksdagspartiet som inte är medskyldigt, Sverigedemokraterna.

Statsminister Stefan Löfven är noga med att säga att ingångna avtal ska hållas, men det gäller tydligen inte de löften han gett väljarna…

Svensk väljaropinion är en sammanvägning av partisympatimätningarna från tre opinionsinstitut som Kantar Sifo gör för Ekots räkning.

M+SD+KD=47,8 procent

S+V+C=45,1 procent

MP och L kommer inte in i riksdagen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Löfvens tredje regeringen är utan politiska idéer

  1. Eftersom allt för många, framförallt sossar vägrar alternativt ej kan förstå, vad orsaken är till våra problem, därav följer det finns ingen lösning utan att se vad felet är.

  2. Löfven och hans ryggradslösa ”ministrar”, kommer inte att lyfta ett finger, för att stoppa kriminaliteten. Han är i desperat behov av mångfaldens kriminella röster, vid 2022 års val. Hela Löfvens idé, med det närmsta året, är att inte irritera de invandrade kulturberikarna och därmed vinna deras röster.

  3. Är det någon som kan bekräfta att han verkligen missade svetsarprovet? Det ärju det mest anmärkningsvärda med hela historien Löfvén.

  4. ”Regerandets ambitioner utgår från folkviljan”. Men det var länge sen detta tillämpades.
    Nu gäller det att hålla sig väl med den importerade valboskapen och förvalta denna investering. Sen får man ju inte stöta sig med de nya herrarna med tanke på avtalet med muslimska brödraskapet och sveriges muslimska råd. Steffe har ju dessutom bedyrat att han aldrig kommer att kritisera islam. Väljarna är bara intressanta på valdagen när dessa nyttiga idioter förväntas hylla sin store ledare. Sen gäller en helt annan måttstock. EU, globalisterna och bilderbergarna har också stor inverkan. Det förrådda svenska folket däremot, betyder ingenting.

    13
  5. Tredje regeringen får mej osökt att tänka på tredje riket. Regeringsunderlaget är väl att till varje pris hålla SD utanför demokratin. Smutskastningen mot SD är regeringspartiernas käcka accessoarer till sossarnas antidemokratiska trollspö. Jag kallar det landsförräderi.

    20
  6. Kalla inte honom för statsminister utan för oduglighetsminister,han är
    ju sämre än usel.Sätt honom på elefantkyrkogården tillsammans
    med dom andra odugligarna och lås och kasta nyckeln i sjön.

    20
    • ”Arbetslösheten, kriminaliteten, elen och coronahanteringen radas upp som punkter som tidningen menar att hans två tidigare regeringar har misslyckats med.”

      Vadå misslyckats med? Det går ju helt enligt plan…

      13
  7. Du glömmer nämna islamiseringen och arabiseringen av Sverige. Målet är troligen ett nordiskt LIBANON.

    22
  8. Sossarna bryr sig inte så mycket om sin ursprungliga ideologi längre, utan marknadsför istället andras önskemål (t.ex muslimska brödraskapet, centern, MP) mot att de får inneha statsministerposten.

    19

Kommentera