En förbannad arbetare

I en insändare som publicerades i Värmlands Folkblad (socialdemokratisk) den 4:e juli, uttrycker en vanlig medborgare det som allt fler vanliga medborgare känner.

”Sverige – en varningsklocka för andra länder”, lyder rubriken till insändaren och vi blir allt fler som sympatiserar med innehållet i den.

”Angrepp på rättsstaten Sverige!”

Så säger vår statsminister i ett uttalande under torsdagen. Skjutandet i Sverige är värst i Europa relaterad till vår befolkning har vi vetat ett tag. Polisen kommer aldrig att räcka till. Kan det vara så att bland de 20 procent i utsatta områden svarar några få för halva kriminaliteten i vår rättsstat. En livstidsdömd mördare kostar vårt land säkert 20 miljoner skattekronor, innan denne kommer ut. Snart övergår makthavarna till tystnad igen.

Hur kunde det humana stordådet, den hjälpande handen som sträcktes mot den flyende mänskligheten bli ett sådant totalt fiasko?

Varför kan en landsbygdsbo i Värmland endast se ett polisfordon passera sin ort någon gång om året? Fråga polisen om verkligheten i Sverige.

Polisen kommer aldrig att räcka till! 30 polisfordon är nu i dag Biskopsgården. Förr var Biskopsgården en lugn plats för urbaniserade landsbygdsbor med jobb på Volvo.

De relativt lågutbildade arbetarna har vetat detta länge. Majoriteten av politiska partierna har gjort en helsväng om brottsliga immigranter, inga segelfärder i Medelhavet eller fjällvandringar har löst problemen. Aldrig har nog akademiker avslöjat sin oförmåga att bedöma människor. Det var arbetarna som begrep verkligheten. Nu är fängelserna överfulla.

Det är alltså akademiker som har ställt till det med den liberala migrationen. Hade alla pengar man lagt ned i invandringen gått till hjälp i lokala flyktläger nära krigen, hade nyttan varit enorm. Att skola om klaner och hederskulturer är dömt att misslyckas, infiltrationen med bedrägerier ända in i vårdsektorn har sjukkassan redan informerat om. Fortfarande fortsätter svarta pengar att tvättas i illegala banker och skjuts och sprängs och eldas bilar. Hoten möts med tystnaden, företagen får betala. Advokater får gå! Vårt land har blivit en varningsklocka för våra grannländer.

Lag utan käpp är som varningsklocka utan kläpp. I tystnaden stiger beundran för våra arbetare. De hade rätt och politiker och makthavare hade fel. Alla med förstånd vet. Inte för så länge sedan var det nära straffbart att diskutera verkligheten i demokratiska Sverige. Så illa var det.

Gör om, gör rätt”

 

Vanliga svenskar känner inte längre igen sig i det land där de vuxit upp och där generationer före dem haft sitt hem. Där generationer av svenska arbetare slitit, betalat skatt och sett ett land resa sig från fattigdom till välfärd.

Detta är nu på väg att raseras med politikernas goda minne. Varför? Jo, därför att politiker på hög nivå behöver själva aldrig brottas med de problem som vanliga medborgare tvingas till allt oftare. Ibland undrar man om dessa politiker verkligen menar vad de uttrycker eller om de sitter i knäna på andra makter som håller lilla Sverige i ett järngrepp.

I mina, kanske naiva, ögon finns det inte en chans att folkvalda politiker i en demokratisk välfärdsnation så medvetet lägger sitt eget land i brygga och sitt eget folk på det nedersta trappsteget till den prioriterade samhällsstegen. Annie, Stefan och ett stort antal andra välbärgade politiker borde ha mer att förklara än de tvingas till.

8 thoughts on “En förbannad arbetare

 1. Den bästa kunskapen och upplysningarna om det, som sker får man här och av liknande humana kritiker till den skadliga invandringspolitiken. Om man nu inte bor i närheten och får sanningarna serverade live förstås. Historien bör döma mainstream media hårt och rättvist. Likaså politiker med sinnena inlindade i ogenomtränglig självgodhet. De bör förklara vad de menat med utfrysningen av miljoner SD-väljare, och den totala ohörsamheten. Och trots alla skattehöjningar har välfärden blivit svagare medan den gränslösa importerade kriminaliteten ökar. Normalt ska vi bara få det bättre utan skattehöjningar om vi blir fler i landet , men det är hela tiden tvärtom. Att vända utvecklingen kräver mycket jobb, men om det är tillfälligt krävande och svårt är det meningsfulla uppgifter, för alla. Jag vill se nyval med radikala förändringar till det bättre för Sveriges skötsamma befolkning. Valet kanske kostar 400 miljoner, men blir billigare än att fortsätta förstörelsen av samhället och det sanslösa slöseriet av resurser och skattemedel fram till nästa val.

 2. Det finns så mycket kunskap att ta del av på nätet att ingen längre kan skylla ifrån sig, vi ser alla vad som sker i landet som gud glömde när 68-vänstern tog över.

  I Svenska kyrkan pågår ett bråk, ett bråk om en bild på förstasidan av senaste numret av Kyrkans tidning. Bilden på en muslimsk kvinna i niqab med barnvagn har fått kyrkans vänsteraktivister att gå i taket, ni måste bara läsa denna fars, finns på nätet. Snacka om att kyrkan behöver en renässans, rösta för guds skull in Alternativ för Sverige i kyrkovalet. http://www.tatillbakakyrkan.nu

  Mitt råd är att bilda dig, organisera dig (ensam är inte stark), ta hand om din familj. Det finns föreningar, partier, tankesmedjor som vill sätta Sverige och svenskarna först, anslut dig. Det finns ingen tid att förlora, kavla upp ärmarna och gör din plikt.

 3. Varför tror ni att den oförskämda Annie Lööf försöker att lägga skulden på SD,
  det enda parti som inte varit med om Sveriges tillstånd, jo för hon liksom många
  av dessa uppblåsta politiker tror att arbetare inte begriper något, dessa ord har ju
  för övrigt uttryckts av Sossen Damberg ! Det är säkert inte fel att va akademiker,
  men unga snorvalpar med akademisk examen ska därför inte tro att dom är
  allvetande, flera av dem har aldrig haft något jobb utanför politiken!

  • Att vara akademiker är att bevisligen ha gott minne, inte gott förstånd.
   Gott förstånd får den som ödmjukt lär av sina och andras misstag, förstår att iaktta och lära av världen och de människor som bebor den.
   Få människor med gott minne är också ödmjuka och beredda ifrågasätta sina inrotade åsikter.
   Få akademiker är lämpliga att leda nationer och folk.
   De finns och är värda guld, men de är sällsynta och oftast utmanövrerade av politiker.

 4. Nja, jag vet inte om det är akademiker som har oförmåga att bedöma flyktingar. Jag har nog tänk mig tvärt om. Vår statsminister kan nog inte titulera sig som akademiker. Mer utbildning till våra politiker, gärna i ekonomi.
  Annars en välskriven text.

 5. Började i Södertälje på sjuttiotalet med Hasse Matsson och Palme. Sen har man sett fördärvet i stad efter stad. Kommun efter kommun.

 6. Fantastiskt att en sossetidning tar in detta, all heder till Värmlands Folkblad.
  Av texten att döma är det inte vilken arbetare som helst författat detta inlägg, utan en av de som lärde sig något i skolan. Mycket bra mer av den sorten och SD ökar.

Kommentera