Centerpartiet släpper fram Stefan Löfven (S) som statsminister

REGERINGSKRISEN. Centerpartiets ledare Annie Lööf håller just nu en pressträff om det politiska läget. Hon inleder pressträffen med att tala om sitt parti som ett ansvarstagande parti som söker samarbeten med flest partier i riksdagen.

Lööf bekräftar att partiet kommer att släppa fram Stefan Löfven i veckans statsministeromröstning. Men partiet kommer sedan att lägga en egen budget i höst.

– Vi har beslutat oss för att skapa en friare roll för Centerpartiet. Vi kommer därför att gå i konstruktiv opposition. Vi fortsätter inte med det budgetarbete vi har haft med regeringen de senaste åren.

-Pettersson lyssnar på radion och hör Annie Lööf (C) som lovar att C ska vara konstruktiva men inte förhandla med Sverigedemokraterna eller Vänsterpartiet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Centerpartiet släpper fram Stefan Löfven (S) som statsminister

  1. Ja Lööf o Abzurdistans Domstolar är likvärdigt efterblivna…,
    I ett av hennes starkaste C-distrikt sedan urminnes tider Laholm,inträffade för en tid sedan ett s.k. hedersrelaterat brott,bland hennes importer. Sedan detta överfall sitter vissa av denna ”familj” bak galler ! Nu sökte Sociala rädda en flicka ur ”famiiljen”,att föras ut och tvångsgiftas inom Arabvärlden. Men se detta reseförbud tippade Dumstolen….
    Läs mer på länken:
    https://www.hd.se/2021-07-05/socialtjansten-vill-hindra-tvangsaktenskap—domstolen-satter-stopp

  2. Rö´skrikan är en j-a Typ. Men också ett Typ-exempel på en ängslig person som innerst inne är fullt medveten om sina tillkortakommanden. Därav den klassiska kompensationen av högt tonläge, arga blickar och ett ständigt gällt skrikande. Allt enl. principen : ”Den som inte hörs finns inte”. Även hennes företrädare, Nuon-experten Maud Olofsson bjäbbade i samma stil, som en uppretad terrier. För att dra ytterligare paralleller kan nämnas att gamle Adolf gastade mer än innehållet förtjänade. Typisk överkompensation för insikten om den lille SKIT han var. F.ö. bar han alltid bruna byxor…

  3. Vi får stå ut ett år till, men sedan ser jag med glädje om MP och L åker ut.
    C vill jag ha ner på under 5% och en Regering av SD, M och KD egen majoritet med SD som största parti.

    Hoppas de tre resonerar igenom allt under det här året och förbereder de lagförslag som måste till för att stärka statens våldsmonopol.

    Blir det snävt om mandat tala inte med C, hoppas att de satt sina sista potatisar, tala hellre med V. Bjud dem på en post som statsråd för Internationellt utvecklingsarbete och ett halvår senare avveckla SIDA.

  4. Men vem ska han förhandla budget med? Om nu C lägger en egen Budget
    och V har ju klart sagt att om dom inte får vara med och förhandla, då är
    ju Löfven i kris igen, då har dom bara det lilla MP men som är dom stora
    samhällsförstörarna att förhandla med? Men tiden fram till det ordinarie
    valet kommer väl att användas till att importera ännu fler lycksökare så
    att dom kan förstöra även för kommande regering.

    Man förstår varför han var livrädd för ett extraval, och folket sagt sitt om
    det beklämmande samhälle som han åstadkommit! Ynkligt!

    I Ynkedom matchas han bara av en person, Annie Lööf, jag hoppas
    att Svenska folket belönar denna dam med vad hon är värd, en fot i baken!

  5. ”Löfven är beredd att axla ansvaret ” ”Sverige behöver en stark regering.” 🤮

    • Så sa Mussolini också! Att ”bygga Ett starkt Sverige”, och att ”göra välfärden starkare”, är i samma anda. DET ÄR DET Löfven strävar efter. Ett mer totalitärt Sverige!

  6. Den tanten har målat in sig i ett hörn, tveklöst. Jag slår gärna vad och här kommer ett sådant. I nästa val, oavsett när, kommer svenska folket visa att Annie Lööfs oerhört märkliga taktik inte går hem. Minns var ni läste detta.

  7. Nu återkommer samhällsförstöraren till att fortsätta sitt fördärv. Om omröstningen nu går igenom på onsdag. HOPPAS INTE!!! Hoppet står nu till Kakabaveh. Att hon röstar emot Löfven. Må det gå så!!!

    Att en som misskött sitt arbete så totalt, och maximalt misst sittförtroende, får återvända efter 14 dar, är katastrof och moraliskt helt förkastligt. Men sådan är den skeva gången. Men vilken avskedad kan komma tillbaka så, i den vanliga verkligheten??? Tråkigt är det i alla fall. MYCKET TRÅKIGT!!!

  8. igentligen är det inget som förvånar men det viktigaste är vart denna turbuläns leder. och det intressanta är att det kommer ett val och den spm faktiskt bestämer det är folket. och detta är en del av den röran man skapat sprängningar sjutningar cov19 sjutna poliser och barn .. och det vore väldigt konstigt om folk inte reagerar .

  9. Är det verkligen någon som är överraskad över att löfven kommer sitta kvar?
    Som jag skrivit tidigare, tomma tunnor skramlar mest.

  10. Att ”skapa en friare roll för centerpartiet”, är bara för att förstöra för det nya samarbetet som vuxit fram, och göra Kristersson och Ebba osäkra. Annie är en marodör, som förgör allt hon rör vid! Det här ser inte bra ut inför valet, när det än kommer. Hon lockar alla i fördärvet. Och sen lämnar hon båten, när den p g a henne sjunker, och hoppar på en ny att borra hål i.

Kommentera