Varför lyssnar ni inte?

Orden rasism, främlingsfientlighet, högerpopulism och högerextremism har i flera år förföljt alla som uttryckt sitt missnöje om den svenska migrationspolitiken och dess följder på det svenska samhället. Det gör det hela mer komiskt när invandrare själva tar täten och kritiserar den invandringspolitik som både borgerliga och socialistiska partier förespråkar.

”Husblattar” är ett ord som frekvent används av vänstern om personer med invandrarbakgrund som politiskt står till höger om Centerpartiet. Hanif Bali, Alice Teodorecu Måwe och Bawar Ismail är bara några i mängden som fått detta rasistiska tillmäle kastat efter sig.

Bulletin har publicerat ett antal välformulerade texter av personer med invandrarbakgrund. Personer som inte bara här, utan också tidigare, visat upp en kritik mot den förda migrationspolitiken. Som…

…författaren och debattören Luai Ahmed om vänsterns romantiska syn på Mellanöstern.

…advokaten Nima Rostani som likställer brottsvågen i Sverige med terrorism.

Det är nog inte bara en tillfällighet att SCB:s senaste undersökning visade att stödet för SD bland utrikesfödda ökar och är idag större än vad Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Miljöpartiet kan uppvisa tillsammans.

5 thoughts on “Varför lyssnar ni inte?

 1. Om du gör och tar beslut på känsla och utesluter tanke, då går det käpprätt åt skogen, väl inne i den har du ingen aaaning eller såg det inte komma. Du vet helt enkelt inte var du är eller vart du skall gå för att komma rätt.
  Så enkelt kan Alliansens och sossarnas senaste regeringar beskrivas.

 2. När man läser Morgan J så förstår man ingenting . Är karln helt dum i huvudet . Försöker slå i folk att invandringen är på en låg nivå trots att alla siffror pekar mot 90000 invandrare i år .
  Hur är det möjligt att det finns utrymme för en sådan ljugande minister i en rättsstat .varför ställer ingen frågan ” VAD ÄR EGENTLIGEN MENINGEN MED DENNA HUVUDLÖSA INVANDRINGSPOLITIK , OCH VAD ÄR SLUTMÅLET ”
  Det vill jag ha svar på innan nästa ordinarie val .
  Och så hoppas jag på ett extraval i år.

  • I diagrammet ovan så visar den oranga staplen ”Utrikes födda nov-21”.
   Det är något som inte stämmer…

   • Denna ”undersökning” liksom alla övriga,är noga friserad innan den publiceras för de aningslösa !!
    Än en gång, ”T r o d e m i n t e”

Kommentera