En vänsterbliven och kristens synpunkter

VÄNSTERBLIVEN. Anna Ardin har tidigare arbetat som pressekreterare för Broderskapsrörelsen, numera Socialdemokrater för tro och solidaritet). Hon ordinerades som diakon för Equmeniakyrkan i juni 2019 och är från 2021 doktorand vid Centrum för civilsamhällsforskning på Ersta Sköndal Bräcke högskola.

Anna Ardin Bild Argument.se

Anna Ardin var en av två kvinnor som polisanmälde Wikileaks grundare Julian Assange 2010 för sexuella övergrepp. Ardin påstår att Greta Thunberg är en profet och att en profet är en person som kallats av Gud för att förkunna Guds vilja.

Nu skriver Anna Ardin på Twitter att hon lagt av med att twittra. ”Mitt konto har inte blivit kapat. Det var bara för mycket hat som kom till det här användarnamnet. På återseende”

Konstigt nog har den kristna socialdemokraten raderat sina egna Tweets, märkligt, skäms damen för det kristna budskapet eller…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “En vänsterbliven och kristens synpunkter

 1. Tydligen mentalt störd och har inte förmåga att ta till sig information. Att hon inbilla sig att kunna ligga till sig ett jobb i Assange organisation b lev en miss Inte lika lätt som de andra hon förmodligen fått på samma meriter
  Flertalet av de andra som dött är nog en hel del personer som inte skulle varit i landet
  Vissa är kanske till och med självförvållande

 2. är detta ett av dom två fnasken som anklagade Assange för våldtäkt..det verkar så inskränkt sosse som gärna fnaskar å försvarsministerns. det behövdes ju något för att dra in Sverige i NATO..det är tur att idioterna misslyckades med det..men är detta lagligt ja ser en inverterad paula Robert i det hela

 3. Jag kan inte se någonstans där SD förordar, Halshuggning, Bigami, Barnäktenskap, Hedersvåld, ja listan kan göras lång.
  Men Islam ser ut att Förorda ovanstående

 4. Som trogen ateist, kan jag bara konstatera. Att Anna Ardin inte får sin kraft och styrka från GUD.

  För de flesta kristna människor har betydligt mer värdighet och förnuft. Än det Anna Ardin ger uttryck för, i sina åsikter och kommentarer. Respekten för demokratin, verkar vara henne främmande.

  En människa som pratar om ”mångfald och allas lika värde”. Som i nästa andetag, helt bryter den inställningen och tanken. Får nog mer kraft ur egoismen.

  Anna Ardin kränker så medvetet och uppenbart, samt etiketterar. En stor del av Sveriges befolkning.

  Vilken ”profet” har hon kontakt med?

 5. Anna Ardin tillhör de ”godas” skara. De som kan tänkas ge bort allt bara för att kunna visa upp sig inför oss allah hur ”godhjärtade” de är. Att det sedan drabbar andra människor i form av mord, våldtäkter, rån, hedersvåld, könsstympning, …… osv det tycker Anna säkert bara beror på SD.

  Jag har lämnat Svenska Kyrka och det kan ni alla också göra för att visa att ni inte samtycker med sådana som Ardin och gänget.

 6. Om Anna Ardin är den som står längst ifrån nationalkonservtism och SD kallar henne vänsteropportunist så har de kommit sanningen mycket nära.

Kommentera