Tre män gripna för våldtäkt i Malmö

BROTTSLIGHET. Tre män mellan 18 och 20 år greps under natten mot måndagen, misstänkta för att ha våldtagit två kvinnor. En bostad och en lekplats i Malmöstadsdelen Fosie har spärrats av. Männen greps i den nu avspärrade bostaden någon gång efter midnatt.

– Det som väntar nu är förhör med målsägarna, och även förhör med de misstänkta, säger Nils Norling, Polisens presstalesperson i Malmö. Det två kvinnorna fördes till sjukhus, men skadeläget är oklart.

Om Fosie på bloggen…

Stefan Löfven fortsätter att bygga ett tryggare Sverige på sitt sätt som han gjort sedan den 3 oktober 2014.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Tre män gripna för våldtäkt i Malmö

  1. Jag fattar inte, att etniskt svenska flickor är så superkorkade att de låter sig föras en lägenhet tillsammans med flera muslimer/invandrare. OCH vilka korkade föräldrar som inte lär sina döttrar fakta om riskerna med att umgås med muslimer. DET ÄR INTE RASISTISKT ATT SÄGA ”NEJ”, DÄREMOT ÄR MUSLIMERNAS URVAL AV ”OFFER” RASISTISKT!

  2. Att polisen inte sätter dit någon tillhör det vanliga spelet om ansvarsfrihet om du har rätt ……….!

    Förr gällde pappas plånbok men inte nu längre.

  3. Det kan inte vara våldtäkt eftersom det kräver att fyra muslimer, som inte deltog i akten, vittnar om att de såg händelsen och att det var en våldtäkt.
    Alla männen deltog i handlingarna så därför ville kvinnorna detta och det är då ingen våldtäkt.
    Men eftersom de hade sex utanför äktenskapet ska de floggas, såvida de inte är gifta då ska de stenas. Tillhör kvinnorna otrogna ska männen gå fria då de endast utövade sin rätt över vad deras högra hand besatte. Kvinnorna ska fortfarande dömas för sex utanför äktenskapet.
    Allah är störst.

Kommentera