Annie Lööfs högra sko

INRIKES. ”Jag äter hellre upp min högra sko än blir ett stödhjul åt Socialdemokraterna”, sade Annie Lööf (C) år 2013. I gårdagens SVT Agenda förnekade Lööf att hon sagt det.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Annie Lööfs högra sko

  1. Jag förstår inte vad centern vill nuförtiden, vet knappt vilka väljarna är. Förr ( före 2000 kanske ) var det decentralisering, livet på landet, småföretagare och småbönder de ville stötta. Jag var inte så insatt i centerns politik då och inte riktigt nu heller. De hade en väljargrupp då, som nog var jätteviktiga för Sverige och dess självförsörjning vad jag förstått. Just den väljargrupp, som S sedan 1960-talet ignorerade och motarbetade med satsningar på stordrift av skog och jord. Men nu finns väl knappt den sortens väljare kvar.

  2. Hon kämpar för sina väljare och sina värderingar, inget fel med det. Dock jag har inte de värderingarna men respekterar folk som kämpar för sina.

    • Rädd!
      Vakna, hur kan du försvara en ljugande varelse?
      Hon sa i Agenda att det var en medarbetare som sagt detta om skon, alltså en lögn. Hon är en babblande C-robot otroligt dåligt programmerad!

  3. Hon är en riktig politiker. Har bara ett par gångjärn på underkäken, så den kan glappa fritt, och hjärna som en fiskmås.

  4. ja med nyval i antågan så är det intressant..cär sltdå ett parti med pedofiler och en löngnare till partiledare

  5. Och som lök på laxen så står hon och småflinar när hon ljuger om att det är den breda mitten som ska styra, den mitt som bara består av hennes parti,
    om falskhet hade kunnat mätas i en skala 1-100 är jag övertygad om att Annie Lööf uppnått 99,5, hoppas folket belönar detta vid nästa val!

  6. Och häromdagen tillskrevs Liberalerna skrivningen om att (V) skulle uteslutas från möjligheter att påverka Svensk politik .
    Dessutom är hon(Annie) noga med att påpeka när hon (jag) kommit med ditten och datten .
    Eller när hon inte tror att det hon säger kommer att falla i god jord påpeka att det är hennes Parti som kommit fram med det ena eller andra .
    I eftermiddag ska jag gå in i min bubbla och fundera på vilket som är värst/bäst för Sverige .
    Tycka att de politiker som värnar Sverige och Svenskar är farliga , eller är det politiker som värnar pedofiler och islamister är farliga för Sverige.
    Känns som ett enkelt val .

  7. Snart finns bara en benämning kvar att ge denna varelse, såsom en ål slingrar hon sig, avskyvärd.
    Hur kan någon nu levande ge henne och hennes parti sin röst undrar jag ofta, är svenska väljare så renons på förstånd och självrespekt?

  8. Jo, som bekant är det ju alltid ”någon annans fel” när lögnerna avslöjas. Hon rättfärdigar en gammal lögn med att kläcka en ny. Ungefär som att betala ett SMS-lån genom att ta ett nytt.

Kommentera