Kyrkans tidning önskade glad midsommar

RELIGION. Kyrkans Tidning har kyrkliga frågor som huvudsakliga bevakningsområden. Tidningen ges ut av Verbum AB, en del av Berling Media AB. Koncernen ägs till huvuddel av aktieägare som representerar Svenska kyrkan och Svenska Missionskyrkan, men även Evangeliska Fosterlandsstiftelsen och Svenska Baptistsamfundet är aktieägare. 

-Pettersson har inte läst tidningen så jag vet inte vad som står i veckans dubbelnummer men det är en märklig bild på första sidan som handlar om Kyrkovalet den 19 september 2021. Kom ihåg att rösta även om du inte är troende, har du gått ur svenska kyrkan så gå med igen och ur igen senast 31/10 så kostar det inget om pengar är viktigt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Kyrkans tidning önskade glad midsommar

 1. Vad jag tycker synd om dessa riksdagsledamöter som inte får åka på utlandssemester i dessa pandemitider. De får väl nöja sig med Österlen, Åre och Höga Kusten.

 2. Fader förlåt dem ty de veta vad de göra?

  Vissa människor har inte bättrat sig trots att det gått tvåtusen år.

 3. Bra bild! Den visar att det var rätt beslut att gå ur Svenska kyrkan. Nu öppnar sig möjligheten att gå med och gå ur igen. Toppen!

 4. Bilden på den muslimska kvinnan i Kyrkans tidning är ingen slump, den är väl vald av Svenska kyrkans etablissemang.

  Det är ingen idé att skriva långa inlägg här om det, kan bara be er att gå in på ledarsidorna.se Där förklarar tidigare socialdemokraten Johan Westerholm på ett utmärkt sätt i både artiklar och bokform om Svenska kyrkans och islams utveckling i Sverige sedan 1968. En fascinerande läsning i klass med Stephen Kings bästa rysare, fast detta är på riktigt.

 5. På tal om det omslaget, man delar inte ut Kyrkans Tidning i ”utsatta områden” för man räknar helt kallt med att det ”förargar” de boende där (enligt en som jobbar med att dela ut brev och reklam)…

 6. Jag gick ur svenska kyrkan för ett antal år sen som så många andra när satanistpride vänstern skulle islamisera och göra kyrkan till mörker och elände. Nu funderar jag på att tillfälligt gå med igen och stötta AFS för att få bort kommunist råttorna! Sen gå ur igen om dem inte skärper till sig och förhåller sig till kristendom!!

  • Kommer göra precis som du och gick ur av samma anledning samt Antje Jackelen och Helle klein

 7. När man ser den bilden undrar man vilka droger den personen går på som valde den bilden.

  • Bilden är vald för att retas och trycka upp islam i ansiktet på ouppfostrade ”rasister”. Det finns annars ingen anledning att visa uniformerade islamister, eller är det så att det är brevlådan.
   När protesterna kommer in så har man något att skriva och bleklaga sig om .

 8. Jo, jag tänkte väl att rubriken på det här inlägget lät lite väl positiv..

Kommentera