Diskussion med en socialdemokrat

Jag samtalade med en socialdemokrat i går. En väldigt intressant diskussion som blev mer intressant ju fler midsommarsnapsar som slank ned i strupen. En diskussion som också kan förklara varför det finns medborgare som fortfarande röstar på S.

Personen i fråga tillhör den gren av socialdemokratin som skulle rösta på partiet även om en häst valdes till partiledare. Minns ni K-G Bergströms bevingade ord från 2011?

Diskussionen började allmänt med att sällskapet vid långbordet började tala om pensioner och den pensionsbomb som väntar våra barn och barnbarn. Den var förstås inte Socialdemokraternas fel, utan kan härledas till de borgerliga regeringar vi haft de senaste decennierna.

Sedan fortsatte det.

Sverigedemokraterna vill förstås stänga gränserna, strypa öppenheten och kasta ut alla invandrare från Sverige. Jimmie Åkessons bakgrund kan direkt kopplas till nazismen och självklart är skjutningar, sprängningar, våldtäkter och annat elände Sverige just nu upplever SD:s fel. De som är lite mer pålästa vet att SD inte alls vill kasta ut alla invandrare från Sverige och att Sverigedemokrater inte avskyr alla personer med utländsk bakgrund. Att allt fler invandrare väljer att rösta på SD säger väl det mesta. Förutom detta faktum är SD det enda parti i riksdagen som inte har någon som helst skuld i det som sker i landet idag. SD röstades in i riksdagen 2010 och de problem som det dagligen talades om bottnar långt innan dess.

Gråsossen jag diskuterade med hade heller ingen aning om att Sverige initierade rasbiologin och att detta skedde redan 1922. Alltså långt innan Hitler satte skräck i Europa.

Den nuvarande regeringskrisen var förstås Sverigedemokraternas, Moderaternas och Kristdemokraternas fel. Att det var Vänsterpartiet som tog initiativet till misstroendeförklaringen var det inte tal om. Inte heller att Annie Lööf agerar dörrmatta till Stefan Löfven och att hon på egen hand håller sossarna i ett järngrepp. Ebba Busch personifierar ondskan själv, om man får tro denne gråsosse. Däremot ska ingen skugga falla över Annie Lööf, som är ett föredöme för borgerliga politiker. Vi får väl se nästa gång hon lovar att äta en sko eller när hon svänger i takt med vindflöjeln hemma i Maramö.

Det finns inga kommunister i Sverige? Det var i alla fall vad gråsossen hävdade. Så sent som i februari önskade Ung Vänster se ett kommunistiskt Sverige och bara för 16 år sedan slutade Vänsterpartiledaren kalla sig kommunist. Observera, slutade kalla sig…

Sedan det mest anmärkningsvärda. Socialdemokraten vid bordet kallade alla Sverigedemokrater för rasister, för att i nästa andetag säga att han hatar judar. Jo, hans ställningstagande i Israel-Palestinafrågan var glasklar. Allt är judarnas fel. Är inte det antisemitism och rasism, så vet jag inte vad. Hade dessa ord noterats i sociala medier hade Näthataren, Expo och andra som livnär sig på att hitta rasism, funnit detta hos denne socialdemokrat. En socialdemokrat alltså, men han är som bekant inte ensam om det.

Sverige behöver en stor invandring. Har ni hört det förut? Jodå, vi måste ha en stor invandring för att klara framtida välfärd. Att en stor invandring slagit hårt mot den svenska välfärden har tydligen gått denna socialdemokrat förbi.

Okunnigheten avslöjades obarmhärtigt och när man med hjälp av mobilen kan googla fram sanningen på bara några sekunder, förundras man över varför. Varför det fortfarande finns svenska arbetare som röstar på Socialdemokraterna.

18 thoughts on “Diskussion med en socialdemokrat

  1. Antisemitismen är en av grundpelarna inom socialismen så att sossar hatar judar är inget nytt, det har de gjort i över hundra år.

  2. När man läser detta så kan man tro att Göran Karlsson återuppstått. Han var riksdagman för Sossarna. När sossarna suttit 40 år vid makten och nåt var fel så var det borgarnas fel. En sosse av kvinna född hade aldrig gjort nåt misstag. Nu är han död sen minst 25 år sen med såna reliker lever tydligen kvar fortfarande.

  3. Så länge det är en hysterisk önskan att ta vaccinet mot coviden så länge kommer folk att rösta på sozzarna.

  4. Faktiskt ganska kul att diskutera med en sån. Det finns hur många som helst som han. Man har bara två partival. Sossarna eller vänstern men man hatar invandringen man hatar judar. Ger mig tusan på att 30-50% av svenskarna är sådana. Sen helt fantastiskt vi har nog världens mest vänstervridna moderater också. Förvåna mig faktiskt ett dugg. Men snart vågar ju inte folk diskutera med varandra. Så det blir färre aha upplevelser.

  5. Tycker synd om dig för du var tvungen att sitta och lyssna på sådan skit, jag hoppas att någon bad honom hålla käft eller lämna bordet.

  6. Svensk lösen
    26 06 2021 at 14:09

    Fast vänster partister är än dummare. Dom gör självmål och sparkar Löfven. Den bottenlösa dumheten trodde jag aldrig jag skulle få en chans att uppskatta. Nu byter vi regering! Nyval nu!

  7. Rasbiologin dök upp redan på 1800 talet och Italien var pionjärer, Sverige ”initierade” ingen rasbiologi. Det var ett internationellt erkänt forskningsområde 1922.

    • Sverige utgjorde modell för nationalsocialisterna, vilka sände framträdande representater, tex officiella chefsideologen, Rosenberg, till Sverige för att studera, få inspiration samt nya verktyg ….

      För övrigt underhållande att se hur vänsternissarna alltid har svårt att erkänna att nationalsocialimen är en vänsterideologi. Adolf sade det själv, dvs de var socialister med målsättning att omstörta samhället.

  8. Om det nu enligt denne Sosse inte finns någon kommunist i Sverige, varför har då inte regeringen velat samarbeta med VP??? Han hade väl heller inget svar på varför merparten av alla LO jobbare har hoppat över till just SD? Tror att denne Sosse är som många andra Sossar, dom röstar som
    Mormor o Morfar o farmor O Farfar gjort alltid ! Dom Sossar som styr idag har ingen rätt att kalla sig arbetarparti, för dom har inget gemensamt med
    Svenska arbetare, dom är politiska Broilers som kommit direkt in i politiken och har aldrig varit ute i arbetslivet, det är sådana figurer som sossarna placerat ut på alla ämbete, inte på grund av att dom är duktiga här, utom för att dom har partibok!

  9. Ja du Stefan, det är ju ingen direkt nyhet, du får göra som jag, vända dig till andra sidan och hoppas på att den bordsgrannen har något som kan liknas med förstånd. Om inte så flyttar man bara på sig till något ställe där det finns förståndiga människor, men ibland har man hamnat på fel fest, och då kan man alltid åka vidare.

  10. Alla bidragen måste strypas. Aisstansbidrag, bostadsbidrag, barnbidrag, sjukbidrag, sjukersättning, aktivitetsbidrag, lönebidrag, nystartsjobb osv, kostar ofantliga summor. Asylinvandringen med måste skrotas helt. Alla som inte hör hemma i landet måste resa hem. Resten måste bidra till samhällets gemensamma välfärdssektor. Det kan inte vara meningen att jag ska behöva jobba 7-24-365 för att försörja grannen, en bidragsparasit som fuskar med sin sjukersättning och bostadsbidrag. Jag angav aset men inget händer, hon går fortfarande runt som en shopaholic och lever gott på våra skattepengar. Dra åt svångremmen runt alla bidragen och stryp dom.

  11. Den typen av gammelsosse som tror att Erlanders o Per Albins ande svävar över sossariet är ju på utdöende. Medelåldern är hög. Det är ju därför som sossarna är desperata och måste se till att importera valboskap som de sen skickar SMS till och skrämmer att röstar dom inte S så kommer bidragen att frysa inne. Alltså rent valfusk med det går för sig här.

Kommentera