Elsa Widding, nr 40, Varför ökar koldioxidhalten i atmosfären?

KLIMATET. Elsa Widding är civilingenjör från Chalmers i Göteborg och har arbetat i energibranschen under 25 år, bland annat för tre av de fyra största energibolagen i Norden. Då hon arbetade på Näringsdepartementet blev hon känd som Sveriges bråkigaste kvinna – hon försökte nämligen stoppa Nuon-affären, statens största och sämsta affär genom tiderna. Tyvärr misslyckades Widding och det kostade svenska skattebetalare minst 50 miljarder kronor.

Elsa Widding, Klimatupplysningen

Idag arbetar Elsa i sitt eget konsultbolag Elsa Widding AB med klimatfrågan och strävar efter en klimatdebatt baserad på saklighet och vetenskap istället för alarmism och känslor.

– Klimatfrågan har utvecklats till en mångmiljardindustri. De alarmistiska budskapen som framförs av media är kraftigt vilseledande mot både beslutsfattare och allmänhet. Det har gått så långt att frågan knappt tål att debatteras, skriver Elsa Widding i förordet till sin bok Klimatkarusellen – vilka frågor kan besvaras?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Elsa Widding, nr 40, Varför ökar koldioxidhalten i atmosfären?

 1. När började man mäta detta i f.d. Sverige ?
  Var det när Greta´s bakomliggande började agitera ?
  Hörde i yngre år aldrig talas om detta….. Betvivlar dessutom att CO2 skulle utgöra någon fara,för vare sig växter eller människor.

 2. Låter lite udda, hon är 40 år men har jobbat i energibranschen i 25 år. Började hon jobba som 15-åring då?!?

   • denna nuon affären är det det samma som som denna Maud och hennes tokiga kol affärer med Tyskland där hon trodde att Co2 skulle göra något lönsamt ..

    det är ju så att centerpartiet politiker är ju antagligen pedofiler eller mentalt efterblivna. Maud köpte ju post nord samtidigt . sen drog hon när konstuisinsutskotet ville veta vad hon sysslade med

  • Det är nog programavsnittet som avses med tanke på att Elsa är född 1968 d v s 53 år.

  • Hon är född 1968 om man ska diskutera kvinnors ålder. 53 är rätta åldern.

Kommentera