Stäng

Hotet mot vår demokrati

Det blir allt vanligare att kriminella utser sina stadsdelar som just ”sina”. Vägspärrar, hot, våld och direkta angrepp mot icke önskvärda personer som poliser och journalister.

Nu senast mot journalister och poliser som bevakade och ryckte ut till den invandrardominerade stadsdelen Norrby i Borås. En situation som skapats av partier som S, Mp och C. Varför inte inse att den bästa lösningen på problemet är att skicka dessa individer till de länder där de har sitt ursprung? Hederliga medborgare vill inte ha dem här.

7 reaktioner på “Hotet mot vår demokrati

 1. ”situation som skapats av S, C och Mp” det är väl också M och L. Mp är väl de mest skyldiga då de varit hårda mot M och S.
  Utan Mp tror jag vi haft en helt annan situation.
  Men det är klart att Moderaterna och Sossarna givit upp för enkelt.
  L har ju vackla fram och tillbaks.

 2. En populär badplats i Skåne, badbryggan i Åhus med omgivningar är ockuperad av kulturberikare på kvällstid. Kommunen vill använda väktare för att stävja ofoget.
  Vill minnas att det ser likadant ut på fler platser med stadsnära bad i landet. Malmö, Helsingborg osv… Allt är en manifestation en markering att detta är vårt område. Ingen skall bestämma över oss. Det börjar med stadsdelar, besöksmål efter ett tag så blir det politiska yttringar om än i liten skala till början. Det kommer så småningom att utmynna i politiska beslut som gynnar den egna gruppen. Politiskt och ekonomiskt.
  Var bara lugn vi kommer dit.

 3. Att vänsterpartiet stod upp mot C var bra, men folket ska nog
  inte bli allt för exalterat för det och tro att VP på något sätt är på
  väg mot demokrati, så är inte fallet, att ge VP skyhöga poäng
  för detta tillfälle! Vänster är alltid vänstern!
  Lyssna gärna till Cristina Höj Larsens snyftande om dom stackars
  ensamkommande barnen, då kryper den verkliga vänstern fram !

 4. Polisens flathet plus ett naivt rättssystem har gjort detta möjligt med hjälp av MP, S, C, V. M, L och KD

 5. På bara några decennier har vårt vackra land förvandlats till ett avskräckande exempel på hur det blir när man ”öppnar sina hjärtan ” och plånböcker urskillningslöst.Vi har varit naiva säger en stolle.En annan stolla står i Sveriges riksdag och gråter och hulkar över alla skäggiga baaaarn som behöver komma hit ! Ja naiviteten har varit stor hos vissa och andra har bara följt agendan för globalisternas våta drömmar.Dom som får ta konsekvenserna av all dårskap är vi vanliga hederliga människor som bara vill leva våra liv i trygghet och i lugn och ro.Men,det blev vi missunnade att få göra….

 6. Alarmklockor har ringt flera decennier men ännu inte uppfattats fullt ut från de PK som vänt sig emot det som har hört, SD.

  Vi har en politikerkår PK som anser att den som värnar om det svenska är lika med rasism, när de skulle begripa att inget Sverige fanns utan det svenska.

  Vill de göra om landet till en nation som är vanlig i Mellersta Östern eller vad?
  Har de någonsin skänkt en tanke till vår historia?
  Varför kämpade vi så länge för den Lutherska läran, skall den mödan inte vara värt något då vi i dagarna invaderas av en fullständigt ociviliserad sekt?

 7. Statsministern manar till lugn . Allmänheten kommer inte att drabbas .
  Han hade tänkt att åka dit och tala om för busarna att det är oacceptabelt.
  Men tyvärr är han upptagen med att skylla politikerröran på Sabuni och Dadgostar . För det är inte alla som förstår att det är Alla andra som ställt till det , och inte Han och Annie .
  Beröringsskräcken skördar framgångar .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: