Stäng

Generaldirektör Johan Carlsson skärpte reserestriktionerna men reste själv

PANDEMI. Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson gjorde två långa resor under 2020, en till Jämtland och Ångermanland samt en till Skåne, avslöjar Expressens granskning. Han var på vinprovning i Skåne samt bodde på fjällgård på Åreskutan och på lyxhotell på Höga kusten. Samtidigt var han med om att rekommendera restriktioner i resandet på grund av den snabba smittspridningen.

Socialminister Lena Hallengren (S) låter hälsa att regeringens förtroende för Johan Carlson är orubbat – trots dennes resor under pandemin. – Jag har mycket stort förtroende för Johan Carlson, säger socialminister Lena Hallengren (S).

Det var ni andra som inte skulle resa hälsar ministern.

-Pettersson säger att givetvis ska vi lita på generaldirektör Johan Carlson, han vet vad han gör och talar om…

Johan Carlsson är generaldirektör för Folkhälsomyndigheten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 reaktioner på “Generaldirektör Johan Carlsson skärpte reserestriktionerna men reste själv

 1. Det torde stå helt klart att svenska myndigheter är landets största problem.

 2. Ja han verkar ju duktig ”kommer inte spridas i Sverige”.Vid den tiden fattade väl alla ner mot två års ålder att dett skulle komma.Socialistisk hjärndöing som de andra.

 3. Det är så socialdemokratin fungerar. En lag för sosseadeln, en för undersåtarna, peasants. Det kallas ALLAS LIKA VÄRDE.

 4. Att en totalt inkompetent toka till politiker säger sig ha förtroende för en girig pengakåt gubbe, har väldigt lite värde. Klubben för inbördes beundran kräver att man håller varandra om ryggen och det är vad de gör oavsett resultat.

 5. Att Svenska folket inte har förtroende för sittande regering är inget
  som Lena Hallengren bryr sig om, självgodheten bland dessa
  figurer är enorm

 6. Förr var det statare o godsherrar. Nu är det arbetare o tjänstemän som är den nya överheten. Det går bara igen i nya tappningar. Blir så när människan slutar att kämpa. Sen en hjärntvätt på det att vi har det ju så bra i Sverige. Vi är gnälliga o bortskämda.Det går att vända på om man vill. Men frågan är orkar vi och vill. Eller ska någon annan göra det åt oss.

 7. Väldigt märkligt att han vågar utsätta sig för sådana risker: han riskerar ju att bli smittad!

 8. Det måste pöbeln förstå att det är skillnad på folk och folk. herrar och styresmän gör vad som dem faller in.

  Det är tydligen så de vid köttgrytorna anser, folket skall alltid rätta in sig i leden, betala sin skatt och hålla käft.
  Uppkomlingar är den värsta människotypen, och just nu har Sverige allt för många sådana,

Kommentera

%d bloggare gillar detta: