Flicka utsatt för gruppvåldtäkt i Vaxholm

VÅLDSVÅGEN. Under natten mot söndag larmades polis om en våldtäkt i Vaxholm i Stockholms skärgård. Två män i 25-årsåldern är frihetsberövade misstänkt för våldtäkten. – Det är en minderårig flicka som blivit utsatt, säger Anna Westberg, presstalesperson vid polisen.

-Pettersson ser i en sluten Facebook-grupp att det var tre mörkhyade män från icke skidåkande nation som var gärningsmän men det får vi knappast läsa om i de etablerade medierna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Flicka utsatt för gruppvåldtäkt i Vaxholm

  • Christina Höj Larsen, född 26 augusti 1971 i Köpenhamn, är en svensk politiker och riksdagsledamot sedan år 2010. Hon är invald i riksdagen från Västernorrlands läns valkrets på plats 346.
   Parti: Vänsterpartiet
   – Tillhör CHL Batikhäxalaget? Nu skall allt fram ur garderoberna inför omvalet oavsett parti.

 1. Envarsgripande är lagligt för medborgare i Sverige men rättsmyndigheterna tycker oftast inte om att folk försvarar sig mot brott. Jag såg att det finns även en bra laglig försvarsspray med bra effekt, Sprayen klarar avstånd på upp till 6m. Jag antar att den är laglig. Det kan vara en bra början men grundproblemet är att migrationsverket tar in människor, som inte passar i demokratiska länder.

  • Dessutom har jag inte sett någon i de rödgröna regeringspartierna stå i riksdagens talarstol och gråta ut över alla dessa våldtäktsoffer. Inget jag iofs. förväntat heller. Nu har de i stället öppnat upp med nu lag för att välkomna fler med okänd bakgrund.

 2. Polisen, åklageriet och domstolarna ingår i samma vänsteraktiva resp islamska MAFFIA, som styr rättsväsendet. Vi VET att det sker ca 30 våldtäklter per dygn, räkna hur många som omnämns i media. En majoritét av dåden utreds aldrig (fel förövare) eller läggs ned i brist på utredningsuppslag el dyl, sedan ärendet fått vila i något halvår (trots att i många fall namn, adress etc finns på förövaren/förövarna). Systemet går ut på att få offer resp anhöriga att hålla käft, ”för att inte störa utredningen”. Och MSM/Public Service är medverkande. I systemet ingår även att ge förövarna tillfälle att öva påtryckningar på offren, i regel en etniskt svensk kvinna/barn, för att ta tillbaka anmälan.
  NOTERA VILKA FÖRÖVARNA I REGEL ÄR, SAMT VILKA OFFREN I REGEL ÄR. VI HAR T EX LAG OM ”HETS MOT FOLKGRUPP” – VARFÖR GÄLLER DEN INTE FÖRÖVARE AV TYDLIGT RASISTISKA (GRUPP-) VÅLDTÄKTER – Visst ja, offren är ju etniska svenskar och räknas som kristna.

 3. Igår röstades ett nytt migrationsavtal igenom. På statstelevisionen har de informerat om att efter att svetsaren sparkats får de inte ta några viktiga beslut. Är inte detta viktigt?

  • Hej Mia!
   Du skriver ”får de inte . . . . . beslut.”
   Vem syftar du på när du skriver ”de”.

   Det är väl Riksdagen som röstar och beslutar.
   Endast regeringen, ej Riksdagen, har blivit avsatt.

   Hoppas att inte jag förstått fel.
   MVH
   Tomas.

 4. Vad denna för mig okända förälder skrivit är vad många föräldrar till våldtagna flickor tycker, kan vi säkert ta som en sanning.

  Om vi hade politiker av annan kaliber än idag skulle gränserna stängas, alla som inte anpassat sig efter två år i landet utvisas.

  När sedan detta blivit gjort och om ingen ljusning är i sikte skulle alla församlingar och deras byggnader tillhörande de onämnbara demoleras.

Kommentera