Stäng

De kallas flyktingar men är överklassturister

INVANDRING. Nyligen såg vi hur Vänsterpartiets riksdagsledamot, Christina Höj Larsen, stod i riksdagens talarstol och grät för de ensamkommande barnen som flydde från krig och elände.

På filmen ser vi hur de ”ensamkommande barnen” lider när de kommer över Medelhavet på väg till Italien och sedan vidare norrut, på flykt från tortyr, krig och hunger! De är alla ”på flykt” med iPhones, hörlurar, välklädda, snygga i hår och skägg, med silver- och guldhalsband, lyxklockor, dykdräkter och semesterväskor, darrande av skräck!

Filmen nedan från den italienska ön Lampedusa…

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 reaktioner på “De kallas flyktingar men är överklassturister

 1. Om jag har förstått rätt, så i Danmark har de lagligen rätt att ta deras guld om de skall kunna åtnjuta landet & dess förmåner.

 2. Höj-Larsen är en ”god” människa. Vi som inte tycker om utvecklingen är ”onda”.

 3. Vi måste göra som Danmark. Dom får söka asyl i afrika och vänta där. Detta måste stoppas. Den som verkligen är flykting och kan identifiera sig kan komma tillfälligt. Alla andra d.v.s 98% får stanna kvar. Det är ingen lösning att ta hit alla. Vem ska då jobba och betala skatt ?? Svenska politiker som tycker synd om alla kan ju betala ur egen ficka. Det är väldigt lätt att vara generös med andras pengar…..

 4. Jag ska ta mig friheten att ta upp en helt annan sak här
  Ni som läst om de i Lund som blev vaccinerade med koksaltlösning
  Hur och på vilka grunder kan det ske
  Finns det koksaltlösningar i vaccinflaskor? Så måste ju vara fallet eller?
  Varför har man det?
  Är det på grund av att vissa bara ska få koksalt?
  Har flskorna blandats samman? Eller vad skedde. Har svårt att tänka mig att någon tar fram koksaltlösning och suger upp i sprutan. De leveras väl inte i vaccinflsakor heller för den delen.
  Tycker det är lite konstigt att ingen tycks reagera över händelsen

  1. Ingen reagerar? Det står i varenda tidning. Det är med på radio och TV. Jag skulle säga att alla har reagerat.

   Vaccinet kommer i en ampull. Det späds med koksalt och i lördags fick sju personer spädningsmedlet i stället för vaccinet. Det upptäcktes på kvällen då det var mer vaccin kvar än det skulle vara.

   Klantigt men den mänskliga faktorn.

   https://www.google.com/search?q=sju+personer+fick+koksaltl%C3%B6sning&oq=sju+personer+fick+koksaltl%C3%B6sning&aqs=chrome..69i57.16761j0j16&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   1. Bra att du hade en förklaring.
    Späder man de i sprutan eller
    Har bara sett att de suger in i en spruta från en lite glasflaska märkt med COVID 19

 5. Alla som konstigt nog röstar på V kommunisterna måste ha en skruvlåda borta, borde läsa Gulagarkipelagen eller se den utmärkta serien som gått i Accesskanalen o sen fundera om livet och allas lika värcighet och rösta bort knäppgökar o parasiter från röda skalan man blir förbannad att betala för en sån jävel som leker godhetsdrottning med andras pengar

 6. Har den damen någon gång funderat över varför dessa fasansfulla krig bara drabbar den manliga delen av dom STACKARS BARNEN? Varav många börjat att bli gråhåriga????
  Hon tror nog som Dumberg att Svenska folket är kompletta idioter?
  Konstigt att vi anförtros att rösta?

 7. Syriska flyktingar kom med direktflyg till Arlanda. Röstboskapen fick bostad och barnbidrag så fort dom klivit av flyget.
  Resterande unga män betalas av globalisterna. De har laddade kreditkort fri surf på sina Iphons. Förutom märkeskläderna så går det ingen större nöd på dom när dom väl börjat sälja narkotika till våra Svenska ungdommar.

  1. Familjer med riktiga barn får även retroaktivt barnbidrag
   Vet inte om det finns tidsbegränsning bakåt men det kan bli stora summor

   1. Barnbidraget är en bosättningsbaserad förmån och betalas inte ut retroaktivt till nyanlända för den tiden de inte befunnit sig i Sverige.

   2. De får retroaktiv föräldrapenning för barn de fött innan de kom hit, vilket innebär enorma summor! Hur kan detta ens vara möjligt?

  2. Efterlevandestöd en summa/månad, om de säger att deras föräldrar är döda. En slags barnpension.

 8. Nu får vi ha förståelse för propaganda-pressen. Inte lätt att fantisera fram nya sagor dagligen,nu när C-19 klingar ut.
  ”Klimat-uppvärmningen” kan ju inte finnas på a l l a deras sidor,och mutationen från Indien är det tydligt få som intresserar !!
  Aftonslasken har nu istället direkt information från deras parti,över den avsatte Statsministern.
  Tyska Boulewardpressen har ersatt de årslånga reportagen kring Covid, med lättklädda damer. Men det kan ju vi utesluta i Islamska Abzurdien,

  1. Ja coviden har klingat ut och spikproteinerna kommer in alltmer och börjar visa sina skadeverkningar Inte bara de i samband med influensan utan det som injeserades som är sju resor värre

Kommentera

%d bloggare gillar detta: