Mattias Karlsson (SD): Lämna över frågan till folket, utlys extraval

INRIKES. Det bör bli upp till svenska folket att i ett extraval ge ett nytt styre mandat att regera. Det säger SD-ledamoten och partiets förre gruppledare Mattias Karlsson till SVT efter dagens historiska omröstning där riksdagen röstade bort Stefan Löfven (S).

Mattias Karlsson Foto: SD Riks

Karlsson säger att Sverige befinner sig i ett ”allvarligt läge” och menar att Löfven hade kunnat utlysa nyval redan vid den utdragna regeringsbildningen efter valet 2018. – I dag ser jag att det rimliga steget vore att lämna över frågan till folket nu.

-Pettersson säger att tyvärr tar inte Stefan Löfven rimliga och kloka beslut så ofta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Mattias Karlsson (SD): Lämna över frågan till folket, utlys extraval

 1. Karlsson verkar aldrig ge upp hoppet om att ”folket” skulle ha drabbats av en 50-årig sinnesförvirring som nu gett sig…

 2. Finns det verkligen drömmare? Verkligheten ser helt annorlunda ut. Löfvén och gänget har fortfarande en majoritet i riksdagen. Så i nästa vecka återuppstår Löfvén tillsammans med samma ministrar.

  • Så länge som inte lagen kräver extraval när regeringen faller, så kommer Löfen och klamra sig fast vid makten.

 3. Ja, det vore bra, vi har ju fortfarande samma riksdags fördelning av mandaten. Löfven vill nog helst pröva med en talmansrunda. V kanske kryper till korset eller ska Lööf åter lova nått som hon inte kan hålla.spännande dagar framöver.

  • Ja hon ska äta upp sin högra sko i direktsändning, för
   att visa att P. partiet håller sina löften.

Kommentera