Alimamy Cole döms till livstid för mord

VÅLDSVÅGEN. Attunda Tingsrätt, mål nummer B 367-21, dömde idag Alimamy Cole född 1997 till livstids fängelse för att den 2 oktober 2020 ha berövat Wissem Messaoudi livet genom att skjuta honom
med flera skott.

Alimamy Cole Foto: Polisen

Tingsrätten anser att bevisningen mot Cole är övertygande. Coles dna som hittats på hylsorna vid brottsplatsen bedöms som särskilt stark bevisning. Vidare skriver domstolen att utredningen visar att Alimany Cole befunnit sig i området för gärningen, samt att han haft tillgång till en elsparkcykel vilket gärningsmannen använt sig av.

Cole döms för mord, vapenbrott, narkotikabrott, olovlig körning-grovt brott, rattfylleri, ringa narkotikabrott, och brott mot vapenlagen. Han skall också betala skadestånd på drygt 250.000 kronor till offrets anhöriga.

Försvarsadvokaten och målsägarbiträdet kostar skattebetalarna c:a 674.000 och det är rena förtjänsten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Alimamy Cole döms till livstid för mord

 1. Hade han deporterats tidigare hade inte mordet skett. Men med sådana mesar i regeringen är inget annat att vänta
  Källa mrkoll:
  Alimamy år åtalad i flera mål eller förekommande i flera fall av tvistemål eller strafföreläggande. Minst fyra målnummer avser brottmål där Alimamy åtalats vid en eller flera domstolsinstanser.

 2. Ja Pettersson ni yngre följer troget vad de folkvalda,(till övervägande delen idioter) beslutar i Riksdagen. För oss äldre konservativa,och övriga som inte låter sig dresseras….. förblir Midsommarafton 23 Juni. Midsommardagen infaller alltså i år liksom i tusen år tidigare 24 Juni.
  F.ö. firar Stenbock,även Julafton 24 December !

 3. En kulturberikare skjuter en annan kulturberikare blir det livstids fängelse. En kulturberikare knivmördar en svensk kvinna på en bro så släpps han fri utan straff trots att de kan bevisa att han begått brottet.

  Vi är alla lika inför lagen, men vissa är mer lika än andra.

 4. Inte en dag för tidigt, dom i tingsrätten, fanns det inga hobbyjurister från hemlandet närvarande som kunde fria, men vad är livstid i Sverige, ute efter 3 år, hotellvistelse, besök av knäppa kärringar som tycker det är spännande att komma in på fängelser, permissioner där de kan springa ifrån överviktiga s.k vårdare. Släng ner dem i ett gruvhål i Roslagen, kasta ner lite fiskrens, efter en dag vill de nog gärna åka hem till det fredliga hemlandet.

  • När den livstidsdömde har avtjänat minst tio år av livstidsstraffet kan denne ansöka om att få straffet omvandlat till ett tidsbestämt straff. Det finns dock ingen garanti för att få sitt straff tidsbestämt.

   Ett livstidsstraff som omvandlats till tidsbestämt straff får aldrig understiga 18 år.

   • Tur vi inhemska är så välbärgade….
    Har just bidragit med c:a 80:- till hans uppehälle, i form av Moms på mina nödvändiga livsmedel,inför Midsommarafton på Onsdag !

   • Nu tror jag Stenbock redan börjat smutta midsommarspriten. Midsommarafton är alltid på en fredag.

   • tompas 11:
    Nej min vän,Midsommarafton infaller 23 Juni och har så gjort sedan Vikingatiden.
    Ingen Röd/Grön Kommunistregering kan förändra sommarsolståndet !
    Tack o Lov !

   • Midsommarafton firades i Sverige tidigare den 23 juni, dagen före midsommardagen som sammanföll med Johannes Döparens dag.

    I Sverige är midsommardagen, helgdagen, sedan 1953 en rörlig helgdag och infaller på lördagen mellan 20 och 26 juni.

    Midsommarafton infaller därför alltid dagen före, på en fredag som inträffar på någon av dagarna mellan 19 och 25 juni. Johannes Döparens dag flyttades av Svenska Kyrkan till söndagen efter midsommardagen 2003. Johannes Döparens dag finns dock kvar som namnsdag den 24 juni.

    Det har dock inget med sommarsolståndet att göra.

Kommentera