Stäng

16 reaktioner på “Namnbyte

 1. Är definitivt inte kommunist men det partiet har valt en ledare med skinn på näsan och mer balls än Sjöstedt hade. Hon kommer säkert att sno väljare från sossarna.

 2. Jag avskyr den ideologi hon företräder men tycker samtidigt att det är glädjande att en politiker står vid sitt ord. Om hon sedan gör det vet vi i morgon.

 3. Går dokument-förstörarna på högvarv nu i regeringskansliet.
  Löfvén blir förhoppningsvis berikad av sin egen import måndag kl. 10.00.

  1. När Fälldin avgick med sin regering 1978 samlade han in alla diplomatpass (som bl. a. medför att innehavaren inte behöver visa upp bagage etc i tullen utomlands) som hans ministrar hade fått, och de fick därefter ansöka om vanliga pass. Strax innan den s.k. ”arbetarledaren” Palme avgick med sin regering hösten 1976 utfärdade han snabbt nya diplomatpass för alla sina sosseministrar, så att de skulle ha nytta av dessa även när de inte längre skulle vara ministrar. Undrar vad Löfvén planerar i detta avseende?

 4. Jag hörde henne en stund på eftermiddagen. Jag blev glatt överraskad. En kommunist som svarade kort och koncist på frågorna från tjatiga reportrar. Där har andra politiker, särskilt Annie mycket att lära.

  1. När blev Dadgostar muslim?
   Hennes föräldrar var vänsteraktivister och flydde från islamisterna och Iran efter revolutionen. Pappan tillhörde bahaismen, mamman var inte religiös och själv är Nooshi ateist. Född i Skåne och har aldrig satt sin fot i Iran.

 5. Vid ett eventuellt regeringsskifte nästa ordinarie val så kommer varken Kd eller SD låta M bestämma allt.

 6. Ja nog är hon uppnosig, jag sympatiserar inte med V men förstår att de inte bara kan stötta S utan att få nått igen, jag tror hon retar sig mest på C och då speciellt Lööf.

   1. Varför slösa energi på henne? Jag känner ingenting när jag ser henne.. hon är inte värd några känslor alls, inte ens negativa

Kommentera

%d bloggare gillar detta: