Att avsätta en oduglig S-regering är att göra revolution

INRIKES. Aftonbladet ägs av den norska mediekoncernen Schibsted Media Group till 91 procent och Landsorganisationen i Sverige (LO) till 9 procent. Ägarandelarna är gällande sedan 2009. LO har enligt ett avtal med Schibsted vetorätt gällande att tillsätta Aftonbladets politiske chefredaktör. Den politiske chefredaktören och desinformatören Anders Lindberg är alltså tillsatt av LO och kallar sig ändå oberoende.

”Svenska folkets efterfrågan på kaos och revolution till midsommar är nog begränsad. Önskan om val till hösten är sannolikt ännu mindre. Fråga är om Löfven har något alternativ? Ett extra val kan vara enda lösningen där Sverige har en regering i krisen” , twittrar Anders Lindberg.

-Pettersson säger att utnyttja sina demokratiska rättigheter är alltså enligt den LO-beroende socialdemokraten Anders Lindberg att ställa till med kaos och revolution. Vad kallar Anders det regeringen gjort under snart sju år då?

Men jag undrar vad Anders Lindberg vill egentligen, han verkar ha svårt med en rak linje eller är det LO som velar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Att avsätta en oduglig S-regering är att göra revolution

 1. Ur Internationalen: ”Det dånar uti rättens krater,
  snart skall utbrottets timma slå.
  Störtas skall det gamla snart i gruset.
  Slav, stig upp för att slå dig fri!
  Från mörkret stiga vi mot ljuset,
  från intet allt vi vilja bli!”

  • (Menade inte att felstava Nooshis namn… Hatar ”rättstavningsprogram”

 2. Att släppa hyresmarknaden fri gillar inte V och SD, de vill genom bidrag bekosta hyrorna.
  De fattiga skall ha det lika bra som de som anstränger sig, annars tycker de att det är orättvist. Men att plugga, ta enkla jobb, flytta till jobb där jobb finns, det känns som orättvist fast det inte är så. Ansträng dig, annars sluta klaga eller flytta hem. Men där finns nog inga bidrag för slöfåkar.

  • Men det är svårt att bli av med skadedjur och invasiva arter, så vi ska kanske inte ropa hej än…

   • Bara det att bli av med Löfvénregeringens tok-kärringar (av båda könen) i Miljöpartiet är värt mycket! Kan t.o.m. tänka mig stora eftergifter till V och Dadgostar för det. Morgan Johansson sade nyss i SVT Aktuellt att V samarbetar med yttersta högern – men det är ju det S gör, lägger sig för extremhögern= Centerpartiet.

 3. Anders L. är.Sveriges version av Bagdad Bob. Han förnekar de mest uppenbara sanningar samtidigt som han uppvisar sitt oskyldiga babyface

 4. Båda två skulle försvunnit ut ifrån rampljuset för länge sedan, nu håller man tummarna att den ena försvinner sen är det bara en kvar.

 5. Anders Lindberg är ju lika korkad som Löfven. Det säger en hel del om Aftonbladet som låter en sådan idiot att skämma ut tidningen med vansinniga uttalanden.

  • I Sverige kan vi ännu skriva och tänka vad vi vill, även A. L och Petterssons.
   Och så skall det vara.

Kommentera