Nathaniel Veltman åtalas för terrorbrott

TERRORISM. 20-årige Nathaniel Veltman som misstänks för att avsiktligt ha kört på en muslimsk familj i staden London i Ontario, Kanada, kommer att åtalas för terrorbrott, skriver BBC.

Den muslimska familjen, den 9-årige sonen överlevde, svårt skadad och Nathaniel Veltman.

Fyra personer ur samma familj dödades och en nioårig pojke skadades svårt i attacken förra söndagen. Kanadas president Justin Trudeau har kallat attacken för ett terrordåd och polisen har sagt att offren valdes ut för att de var muslimer. Veltman har ännu inte bemött anklagelserna, men han är tidigare ostraffad.

-Pettersson säger att kör man avsiktligt på muslimer för att de är muslimer så är man givetvis terrorist. Lika självklart som jag menar att Vetlanda-afghanen som försökte knivmörda sju människor samtidigt som han ropar Allahu Akbar också är terrorist, fast det tycker inte svenska myndigheter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Nathaniel Veltman åtalas för terrorbrott

 1. Om man dödar någon för att de representerar en etnicitet man hatar är det i min värld mord och minst hatbrott. Kvinnan och hennes son, som mördades på Ikea i Västerås för att de såg svenska ut borde döma mördaren till både dubbelmord, hatbrott och terror. Han ville förmodligen döda publikt för att statuera exempel hur det blir när en svensk, nu var det myndighet, djävlades med honom. Han hade nekats uppehållstillstånd om jag inte fattat fel.

 2. Hade det varit en svensk som knivhuggit sju muhammedaner i Vetlanda så hade vederbörande åtalats för terrorbrott och hatbrott.

  Nu kommer muhammedanen som begick brottet få en smäll på fingrarna och var frisläppt innan det sista offret har kommit över traumat och kan leva som vederbörande gjorde innan muhammedanens framfart.

 3. Terrorbrott? Inte en ensam galning i behov av vård? Varför inte denna gång?

 4. För mig är det ofattbart att inte fler ser hur olika gammelmedia rapporterar om likartade händelser.

  • Det är en mental barriär att ta sig igenom att MSM döljer och tillrättalägger. Sedan har vi rena syltryggar som valda företrädare som gör allt för att inte bli kallade rasister. Att man är rasistiska i denna strävan faller dem aldrig in. Vita människor är i minoritet i världen. Det är bara i de utvecklade länderna som vita människor, än så länge, är i majoritet eller pluralitet.

   Det finns ett samband mellan utveckling och hudfärg. Inte på det sätt och orsaker som många tror. Att vita människor har kommit längre i utvecklingen beror på att livsbetingelserna krävt det. Utan utveckling hade vi gått under för bra länge sedan. Har utvecklingen väl kommit igång går den mer eller mindre av sig själv. Det är föga överraskande att de första kända civilisationerna uppstod mellan Eufrat och Tigris vid förra istidens slut. Klimatet i den delen av världen var gynnsamt för det då.

Kommentera