Hjälp polisen med att gripa åldringsrånarna

BROTTSLIGHET. Den 14 maj, runt 17-tiden blir en 95-årig man rånad på sin guldkedja när han varit och handlat på Willys i Uddevalla. Gärningsmannen flyr till fots längs Lagerbergsgatan och vidare på Norra Drottninggatan i riktning mot hotell Carlia. Polisen misstänker att de här två männen är inblandade i rånet.

Två män som misstänks vara inblandade i rån mot 95-åring

-Pettersson säger att det är så där åldringsrånare brukar se ut och det är inte fördomar, utan erfarenhet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Hjälp polisen med att gripa åldringsrånarna

 1. Det är med blandade känslor som jag skulle hjälpa den svenska polisen.
  Hjälper dom oss när vi behöver det?
  Kommer dom verkligen när vi ringer och ber om hjälp?
  Dagens svenska poliser är till största delen skräp, dom springer regimens ärenden, jagar svenska mopedister och pensionärer istället för utländska våldtäktsmän och mördare!
  Men, jag skulle naturligtvis ändå hjälpa dom -om jag kunde- att sätta fast dessa fega utländska as som ger sig på gamla människor!
  Det är oacceptabelt och något som vi med all kraft och alltid skall motarbeta så mycket vi kan.

 2. Det borde finnas massor av övervakningsbilder att följa upp i närområdet om polisen vill lösa brottet.

 3. Vilka hjältar de är att vara bara två och ändå ha modet att ge sig på en 95 årig svensk. Steffe måste känna stolthet av sin lyckade import.

 4. Är det någon idé att eftersöka dessa personer? Åklagaren kommer ändå att släppa dem efter förhör och de kommer antagligen att avresa från riket efter det.

  Sök efter ”De misstänkta männen hämtades till polisförhör har släppts på fri fot” och det kommer upp hur många träffar som helst.

   • Min poäng är att Sveriges åklagare släpper ut våldsverkare av slentrian i avvaktan på rättegång. Jag menar att om man brutit sig in hos någon och hotat denne så ska man inte gå lös på gatorna. Senaste exemplet om man googlar var i Boden då två brutit sig in hos en tredje, blev efter det upplockad av polisen och släppt efter förhör. Inte undra på att långtbortistanare föraktar Sverige och polisen.

    Det är varken bra för polisens syn på sitt viktiga arbete eller brottsoffrets syn på rättssäkerhet att vi har vänsterliberala åklagare.

 5. Man är tamejfan endera dum i huvet eller modig om man går omkring med synliga värdesaker i Sverige 2021.. I detta fall skyller jag på demens för gubben var ju typ 100 år. Ett lätt byte. Dessa stackars småbarn, rasismens offer, var än en gång ställda mot väggen ur en moralisk synpunkt och det blev ju som det blev.. Den systematiska rasismens och islamofobins fel än en gång!

Kommentera