Anders Lindberg om en röst på Åkesson

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg har synpunkter på hur folk röstar och eftersom inget parti kommer att få egen majoritet vid valet i september 2022 så kommer något annat parti att gynnas hur man än röstar.

-Pettersson är inte så bra på inrikespolitik men jag misstänker att om man röstar på MP och S får vi fortsatta, se nedan, och Anders Lindberg kommer fortsätta skylla på det enda parti som inte har ansvar…

Dessutom har Lindberg jobbet som politisk chefredaktör på Aftonbladet tack vare LO och fler och fler av LO:s medlemmar föredrar SD före S…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Anders Lindberg om en röst på Åkesson

 1. Om anders lindberg fick bestämma så skulle det bara finnas ett enda parti – sossarna. 👎👎

 2. Valet 2022 blir väldigt spännande och intressant map flera frågor, första frågan är om valresultatet blir så att en konservativ regering kan bildas?, andra frågan är om ja på första, vad kan en ny konservativ regering åstadkomma för att stoppa det pågående förfallet av landet och ändra riktningen?, tredje frågan och kanske den viktigaste är, kommer sossarna, skrikvänstern, det s.k opolitiska delen av regeringskansliet, aktivister, politruker, statliga myndigheter, AB och DN samt public service acceptera demokratin och ny regering?. Blir svaret nej på tredje frågan kommer Sverige att stå inför den största krisen för demokratin och konstitutionen sedan kungens borgtal 1914.

 3. När kniper och hoppet är ute för detta land, är det just sådana som Anders Lindberg som står först i kön för att lämna landet.
  Svenskarna blev för odrägliga skulle han då kunna påstå.

 4. Danmarks tidigare justitieminister Søren Pape Poulsen (=De Konservative) säger ju att ”Katastrof om Danmark blir som Sverige” och därför kommer danskarna kämpa med ALLA medel för att det inte blir så.

  Det borde vara en väckarklocka inte minst för svetsaren men han lyssnar inte.

 5. Danskarna, ALLA partier även SOCIALDEMOKRATERNA, samtalar med ett handfull länder i Afrika om att öppna ett läger på utländsk mark och samtalen har gått väldigt långt, delegationen har besökt ett antal afrikanska länder. Men jag tror att danskarna är mer rädda när det gäller frågan: ”hur kan vi undvika de bankomatmigranter (egentligen K Janousch som sa det ordet)??? Ja, hur f-n kan danskarna undvika de bankomatmigranter som allesammans får asyl direkt när de kommer till Sverige och som därmed direkt får handlingar så att de även kommer in i Danmark???????

  Jag förstår danskarnas rädsla eftersom jag själv jobbar där.

 6. En röst på S är detsamma som att rösta på de onämnbara och de vet vi nu bestämt att det inte är bra för landet.

 7. Det hoppas jag verkligen för om en röst på Åkesson innebär ytterligare fyra år med socialfallen i regeringen då är vi verkligen illa ute.

 8. Att ljuga ofta verkar tära på hans utseende numera?
  Kan det vara c19 bluffen som rötat sig?

 9. SHA 70 är en kanal på Youtube som har i funnits några månader.Den drivs av en f.d.Polis som tackade för sig och slutade efter många års tjänst p.g.a.den rådande politiken.I det sista avsnittet tar han upp mycket intressanta iakttagelser om hur olika partiers väljarstöd ser ut.Jag tror att många kommer att få sömnlösa nätter efter den lyssningen.Jag rekommenderar denna kanal som växer otroligt snabbt.Han har utöver dom beska sanningarna som serveras en mycket behaglig berättarröst.SHA 70 stod för anropet till ledningscentralen.Nu kan man väl säga att det står för anropet till det Svenska folket.

Kommentera