Pettersson mordhotad av en svagbegåvad mupp

NÄTHAT. Det händer då och då att Pettersson blir hotat, men bara en gång har jag polisanmält och det var när någon ringde till mitt arbete och blandade in arbetskamraterna. Den gången lade polisen ned anmälan med vändande post, för att spaningsuppslag saknades sa dom, trots att jag hade noterat datum och klockslag på ett antal samtal från hemligt nummer och det skulle gå att spåra om någon ville betala, det ville inte jag och inte polisen.

Idag fick jag nedanstående trevliga mejl från ”fredrikthune1@gmail.com” som verkar något svagt begåvad. Troligen har skribenten ett IQ i storlek med mitt skonummer eftersom muppen inte begriper att jag skriver under eget namn och inte är hemlig på något vis.

Dessutom undrar jag hur man vänder upp och ner på en boll. Någon vänsterbliven som vet?

Pettersson tycker Sverige ska bli lagom igen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

30 thoughts on “Pettersson mordhotad av en svagbegåvad mupp

 1. Går det hotet inte att sända till nätombudsmannen. Han lever ju av att jaga det som han kallar nättroll. Han kanske inte vill för att deras åsikter kanske är för lika. Men det kanske skulle försökas.

 2. Hmm… frågan är om man är smart nog att använda ett alias när man uttrycker sig på det viset… enligt ratsit finns det fyra med detta namn varav en bor i kirsberga(bredvid rosengård) i malmö… jag säger inte att det är denna person, men det verkar logiskt…
  Polisen hade kunnat fått fatt i denna person om de velat. De lyckades ju med den som hotade ”anders tidningssaken” för ett tag sedan…
  Men det finns många som kommer undan med många brottsliga saker nuförtiden, sånt som aldrig skulle skett förr…

 3. En typisk inkomstbringande PK-telning, som får utstå det berömda rasistiska hatet. Det är ett straffbart grovt hatbrott. Bedrövligt om vi inte har myndigheter, som är vuxna att göra sitt jobb. Det är allvarligt som fan att inte myndigheterna gör allt för att spåra objektet, för det brukar vara en förhållandevis enkel match att spåra med alla hjälpmedel och möjligheter, som finns tillgängliga. Regeringen kan under tiden analysera mönstret av det näthat dom pratar om, hur det ser ut och varifrån det kommer.

 4. Ja så är den svenska så kallade rättvisa när Hilda och Rybens S korrupta system tillåts styra
  Tyvärr med en sovande befolkning så rullar det bara på

 5. Han som skrivit det är klart efterbliven. Låter som en i raden ianavlade som genast måste deporteras. Han kan aldrig någonsin få ett arbete i Sverige. Vem anställer någon sådan ?

 6. Undrar om vänsterfeministerna blir upphetsade av detta? På denna nivå fungerar hälften av dem som kommer ifrån Mellanöstern. De har skada på DNA pga kusingifte/inavel. Det enda de verkar kunna lära sig är könsord, svordomar, att elda och att bruka våld. Vilken arbetsgivare vill ha sådan personal? Därför får de av naturliga skäl inget arbete.
  Politikerna verkar inte fatta vilken mardröm de har skapat åt oss urinvånare.

 7. Om jag vore dig skulle jag inte anmäla, inte ens om jag blev våldtagen! I vårat kravlösa land får de inga riktiga straff ändå! Pengar som borde läggas på att ge riktiga fängelsestraff läggs istället på att dalta med fifflande islamister och lata bidragstagare!
  Åh juste jag glömde ministrarna också. Ja de ruffar åt sig våra skattepengar till att köpa sig bort från utvecklingen av deras mångkulturella projekt!!!
  Sverige har ett av världens högsta skattetryck och likt förbannat gör man allt för att motarbeta fängelsestraff. Villkorliga domar, villkorliga frigivningar, straffrabatter och mängdrabatter: Ja, kryphålen är många och oklart om jag ens lyckats nämna alla!

 8. de kan vara svensk vänstervridenn. du ser jag kan vara lika. gå bra bara man försöka. inget do vet nema problema.

 9. det är ju ingen tvekan om att det är en arab afganistan eller liknade . säg åt fanskapet att ställa upp i kragnummer. så skikar du dit dom lite giftigare ur högerflygelen.

 10. För övrigt ligger nog lille Thune hemma och ”knollar sin morsa” Brukar ju dessa yngel göra

 11. Polisanmäl, här hotar han också polisen så de kan kanske leda någon vart.

  Bästa Pettersson, använd inte epitetet mupp i negativa ordalag, jag älskar mupparna!

  Du kan med lite flax få info från Google. De gillar nog inte detta hot.

 12. Tomma tunnor skramlar mest.

  Invandrare är tomma i hela huvudet, kontakta näthatsgranskareń! Men du är nog på fel sida och hotaren är på rätt sida.

 13. En sak är säker. Kulturberikaren heter inte Fredrik i alla fall.
  Språkbruk och grammatik, eller rättare sagt avsaknaden av den, påvisar att det är med största sannolikhet en god muhammedan som ligger bakom hotet och vederbörande muhammedan är antagligen född i landet.

  • Ja typiskt arabiskt ordförråd…. Detta är vad de orkat lära sig,under alla bidragsåren på SFI !

   • För god stavning för att vara från SFI, skulle gissa på att det är en muhammedan uppväxt i Sverige som gått i svensk skola.

 14. Ja ingen Svensk använder dessa ordval, som är dom enda idioten
  lärt sig sen han kom hit och våldgästade vårt land.

  Om det varit omvänt, och Pettersson använt dessa ord mot figuren,
  undrar hur lång tid det tagit innan polis och åklagare hade hört av sig?

 15. Sicken jävla stolle hur fasen hinner han med att knulla alla poliser?
  One shot one kill undrar om han överhuvudtaget varit på nån skjutbana förutom den på gröna lund.

 16. Hotaren är nog inte mer kapabel än att just skicka detta mail. Men det är illa nog i och för sig. Hav styrka Pettersson! Vi står alla på din sida.

  • Nej, det är ingen 14-åring. Det är en betydligt äldre muslimsk arab som uttrycker sig på detta viset. Dom ska ut från landet alla dessa muslimer. Återvandringen borde ha börjats för länge sen.

   Gör en anmälan även om polisen avskriver ärendet direkt. Dom är tvugna att registrera anmälan och det kommer att synas i statistiken.

 17. Av texten att döma verkar det som en importerad nysvensk från mena land. Men går inte att veta om det är ett vänstertroll heller.

 18. En som borde gått utbildning i svenska språket tydligen, med andra ord en invasiv art som av misstag mottagits till Sverige !

Kommentera